Rødovre Parkvej 189, 1. TH., 2610 Rødovre

Flot, lys og istandsat 3 værelses lejlighed med central placering i Rødovre.

Flot, lys og istandsat 3 værelses lejlighed med central placering i Rødovre.

Lejligheden fremstår i dag lys og indbydende og klar til at tage imod en ny familie, som sætter pris på den centrale beliggenhed og en indflytningsklar lejlighed.

Fra entre er der adgang til istandsat badeværelse i lyse farver og med separat brus. Det nye køkken er holdt i lyse farver og med masser af bordplads, gode skuffer og indbyggede hvidevarer.
Den nymalede stue giver god mulighed for både spisebord og sofa arrangement, hvor familien kan samles til hyggelige stunder med spil eller Disney sjov i tv'et.
Fra entré er der også adgang til et stort soveværelse med god plads til både garderobeskab og en mindre arbejdsplads.

Lejligheden ligger i en meget velfungerende ejerforening, der råder over et grønt areal med stedvis beplantning, hvor det er nemt at finde en plads i solen. Her er også borde og bænke, hvor de voksne kan nyde en rolig stund i solen, mens børnene leger på legepladsen. Der er naturligvis også en fælles vaskekælder og et tørrerum samt et mindre rum til opbevaring. Har du bil, er der fine parkeringsmuligheder ved bygningen. Nærmeste skole og vuggestue kan nås til fods.

Lejligheden ligger centralt i Rødovre og du kan på få minutter gå til Rødovre Centrum, der byder på masser af shopping muligheder, cafeliv, fitnesscenter, biograf og lægehus. Du finder også Kulturhuset Viften tæt på boligen. Her afholdes året rundt koncerter, teater, stand-up og meget mere. Rødovre Hallen byder på masser af muligheder for den aktive og Rødovre Skøjte arena er et hyggeligt samlingspunkt om vinteren. Du kan fra lejligheden gå til det rekreative område ved Damhussøen på et kvarter.

Og skal du en tur til København, kører bus 6A forbi næsten lige ude foran hoveddøren.

Velkommen til denne flotte lejlighed på Rødovre Parkvej 189, 1.th.

Bylivet i Rødovre

Rødovre Kommune er arealmæssigt en af landets mindste kommuner med sine 12,1 kvadratkilometer. Det betyder, at der ikke er særlig langt til hverken skoler, daginstitutioner, indkøbs- muligheder eller sportshaller.

Rødovre har et blomstrende forenings- og kulturliv, hvor du kan vælge mellem mange og vidt forskellige fritids- og kulturtilbud. Her kan nævnes Rødovre bibliotek som byder på mange special arrangementer og Kulturhuset Viften som arrangerer flere koncerter og
kulturelle tilbud. Desuden har man Heerup museum som ligger på Rødovregård, som er den sidste store gård, der er tilbage af den gamle landsby. Gården har tilhørt samme slægt i næsten 200 år. Siden 1770 har fire generationer af familien Sørensen siddet på ejendommen hvis jorde strakte sig fra Roskildevej i syd, til den nuværende Rødovre Parkvej i nord. Det meste af jorden var solgt fra,
udstykket og bebygget, da kommunen i 1967 købte gården af Else Sørensen og siden overtog kommunen også brugsretten, og efter en længere debat besluttede kommunalbestyrelsen at sætte bygningerne i stand og indrette gården til noget helt andet end landbrug. Gården skulle stilles til rådighed for kommunens borgere og være et aktivitetshus med foredrag, møder, koncerter og foreningsliv.

I Rødovre finder du også det dejlige rekreative område omkring Damhussøen, Damhusengen samt Vestvolden, som indbyder til både løbeture, cykelture eller bare en hyggelig gåtur.

I kommunen afholdes Sankt Hans arrangement, Byfest og mange andre arrangementer.


Sport og aktivitet

I Rødovre er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Rødovre hallen er samlingspunkt for mange sportsgrene og hjemsted for byens stolthed, Ishockey holdet Rødovre Mighty Bulls.