Hvidovrevej 86A, 1. tv., 2610 Rødovre

2 værelses lejlighed - tæt på det hele

2 værelses lejlighed - tæt på det hele

Med en god central beliggenhed, der byder på kort afstand til Hvidovre C, Hvidovre station samt en frisk cykeltur til København, udbydes denne fine 2 værelses med egen altan, til det hyggelige fælles område.
Her er rig mulighed for solbadning, hygge og grillaftener med venner eller studiekammerater. En oplagt mulighed for dem som overvejer forældrekøb.

Lejligheden byder på praktisk fordelingsgang med plads til overtøj. Badeværelset er lyst og indbydende. Dejligt køkken i god kvalitet, hvide låger og masser af skabsplads. Stuens størrelse åbner op for både at indrette en spiseplads samt et hyggeligt sofahjørne, der lokker med afslapning og film fredag aften. Soveværelset er lyst og byder på lækker altan med god udsigt over fællesarealet. Her er plads til dobbeltsengen, samt en mindre studieplads Den gode størrelse, lægger op til den store skabsvæg, hvor hele garderoben kan få plads.

En rigtig god lejlighed, der er perfekt til både singlen og det yngre par, der gerne vil ind på boligmarkedet. Den centrale beliggenhed gør det let at komme til og fra byen.

Der er ca. 6 km. til Rådhuspladsen, og fra du står i lejligheden, til du er på hovedbanegården, tager 14 min. med S-tog.

I ejendommen er der vaskeri og mulighed for egen parkeringsplads i gården.

Området generelt:
Damhussøen og Damhusengen er et af Københavns største rekreative områder. Området er meget populært blandt løbere, men her er også plads til en stille stund, på en bænk i solen. Hvidovre C byder på gode butikker og hyggelige cafe'er.