Søborg Hovedgade 138B, 1. tv., 2860 Søborg

Stor 2 værelses lejlighed centralt i Søborg

I hjertet af Søborg udbydes denne dejlige andelslejlighed.

Lejlighedens store lyse stue indbyder til både fest og hygge med vennerne, og bliver det naturlige samlingspunkt. De nyere vinduer giver et rart indklima, og en dejlig ro til at fordybe sig i en god bog Der er god plads til både spisebord og sofa.

Fra stuen er der udsigt til Søborg Hovedgade, der byder på gode indkøbsmuligheder og hyggelige cafe'er. I lejlighedens store soveværelse, er der ligeledes god plads til både dobbeltseng, klædeskab og evt. en mindre arbejdsplads.

Fra soveværelset er der en dejlig udsigt til foreningens hyggelige gårdmiljø, der byder på borde, bænke og grill, samt gynger og græsplæne til børnenes leg. Køkkenet er med lyse låger og mørk bordplade. Der er god skabsplads, og køkkentrappe til gårdmiljøet samt kælderen hvor der er fælles vaskerum og eget kælderrum.

Badeværelset er hvidt og med separat brusekabine. Samlet set en praktisk og lys lejlighed, med god plads og en fantastisk beliggenhed. Andelsforeningen er sund og veldrevet, og det ses i den flotte renovering af facaden og vinduerne.

En stor og lys 2 værelses lejlighed der kan skabe gode rammer for både førstegangs købere, eller dig der har solgt dit hus, og nu søger noget mindre.

Vi glæder os til at vise dig denne skønne bolig.