Aakjærs Alle 1, 3. tv., 2860 Søborg

Super lækker 3 værelses andelslejlighed

Super lækker og rummelig 3 værelses andelsbolig med særdeles attraktiv beliggenhed. Fra lejligheden, som ligger tæt til det populære Søborg Hovedgade, er der få minutters gang til indkøb, shopping og transport.

Lejligheden byder velkommen via den rummelige entre. Herfra er der adgang til et nyere og flot flisebadeværelse med brus. Fra entreen er der også adgang til det lækre og rummelige HTH køkken fra 2004. Det har det hele, god skabsplads, praktisk spiseplads, vaskemaskine og dejligt vindue til fællesarealer. Det store soveværelse er ligeledes syd-østvendt og med skøn altan. Den syd-østvendte placering giver masser af sol og varme, som kan nydes til både morgenmaden, eller med en god bog i løbet af dagen.

Den store lyse stue giver gode indretningsmuligheder. Stuen med altan er vestvendt, og har takket være de store vinduespartier, et godt naturligt lysindfald, der er derfor det mest fantastiske lys året rundt. Fra det tidlige forår til langt hen på sensommeren og efteråret kan man nyde solens stråler. Altanen giver virkelig lejligheden den fuldendte oplevelse.

Lejlighedens gode placering, med den vestvendte altan mod den rolige sidevej, og den syd-østvendte altan mod det hyggelige gårdmiljø, og en helt betagende udsigt ind over København.

I det fælles gårdmiljø, er der mange muligheder. Her er hyggelige borde og bænke, hvor man kan slappe af i selskab med naboer, venner og bekendte.
I ejendommen er der dørtelefon, samt cykelkælder. Der hører til lejligheden et disponibelt kælderrum.

En fantastisk lejlighed, med skønne altaner, lækkert køkken og bad fra 2004. Ekstra isolering af gulv og ydervægge. God planløsning og super central beliggenhed.

Ring allerede i dag på 2880 2860 og book en fremvisning.