Vejlebrovej 75, 2. 298., 2635 Ishøj

Overdådig beliggenhed, ekstravagant lejlighed - Bliv herre over Ishøj her!

Ishøjs dejligste adresse kunne sagtens være Vejlebrovej 75. Her lægger alt sig nemlig omkring dig, så du på alle måder vil føle dig godt hjemme. To gode skoler kæmper om din opmærksomhed og ligeså gør institutionerne, så hvis du har børn, kan du mæske dig i tilbud lige fra børnehave til vuggestue, mens også idræts- og fritidscentret ligger klar til at give børnene aktive vaner.

Indkøbene står i kø for at tilfredsstille dine dagligvarebehov og Ishøj Bycenter er kun i gåafstand, når specialbutikkerne frister. Hvis du nogensinde skulle ønske at forlade byen og søge ukendte fornøjelser, ligger stationen i en overkommende gåafstand på blot 500m, og er klar med tog og busser til bekvemt at føre dig, hvorhen du ønsker.

En togtur fra Ishøj st. til Københavns hovedbanegården kan klares på kun 17 min.

Den smukke natur er du også (næsten) herre over, når friluftslivet trækker i dig. Du kan med en kort cykeltur begive dig gennem landskabet til den flydende Ishøj Havn og tage et hvil ved vandet med et måltid serveret fra Kabyssen, eller smutte forbi Arken til en kunstoplevelse.

Denne udsøgte treværelses lejlighed giver dig alt på et sølvfad. Udover de frodige fællesområder, der ligger parat til at blive indtaget på varme sommerdage, kan lejligheden berige dig med udeliv på hele to store og solrige altaner, der vitterlig giver dig solen at nyde dagen lang. Fra den vidunderligt lyse stue kan du følge morgensolen stå op og kaste lyset ind lige til middagstid, mens du fra soveværelset og
det flotte spisekøkken får eftermiddags- og aftensolen med i perfekt forbindelse med, at aftensmaden bliver serveret. Lejlighedens to værelser ligger ideelt side om side med det charmerende badeværelse overfor, der står med bruseniche og vaskesøjle. Lyse parketgulve spreder sig overalt lige fra den perfekte, lyse stue til det stilrene køkken, hvor flertonede træfronter udgør designet i
umiskendelig, moderne stil.

Her holder intet dig tilbage! Omfavn lykken, og flyt ind med det samme!