Toggangen 3, 2. TH., 2730 Herlev

Super charmerende lejlighed tæt på byliv og smuk natur

Denne lyse og indbydende lejlighed ligger henslængt i Herlev, et skønt område, hvor et spændende gadebillede udfolder sig for foden af den klassiske ejendom. Her ligger hyggelige spisesteder som perler på snor, imens de velassorterede dagligvarebutikker lokker med friske råvarer og gode tilbud. Og når shoppelysten skal stilles, så samler både BIG og Herlev Bymidte Butikscenter alle de bedste forretninger under samme tag, blot 3 minutter væk på cykel. Her har du alt hvad hjertet begærer lige ved hånden, og selvom alt kan nås inden for cykelafstand, så har du både bus og tog i nærheden, som holder klar til at tage dig rundt i landet. Beliggenheden er super attraktiv, og trods af den centrale placering, så byder kvarteret på smukke parkområder, hvor livet nydes under åben himmel.

Ejendommen stråler med sin klassiske byggestil og dejlige gårdmiljø, hvor naboer bliver til venner og hvor sommerens grillarrangementer afholdes i skønne omgivelser.

Lejligheden folder sig ud over 55 skønne kvadratmeter, indrettet med flotte plankegulve og charmerende trælofter, som tilfører en helt særlig charme til den i forvejen stemningsfyldte lejlighed. Fra entreen ses et nydeligt badeværelse, opført med naturfarvede klinker og et stort bruseafsnit, som henleder tankerne på en afslappende spa-oplevelse. I samme afdeling ligger køkkenet, hvor hvide facader, rustikke træbordplader og mørke detaljer står i perfekt kontrast til hinanden. Imens åbner hjertet af boligen op for opholdsstuen, et dejligt rum, som kombinerer dagligstue og spisestue på bedste vis, hvorfra der er direkte adgang til en hyggelig altan, som indbyder til stjernekiggeri i de sene aftentimer. Og når natten falder på, danner soveværelset de perfekte rammer for en rolig nattesøvn, hvor de sene timer tilbringes helt uforstyrret af trafikerede veje.

Med 300 meter til Herlev station, er der gode muligheder for transport, samt gåafstand til både almindelige og S-busser. På sigt bliver der bygget letbane (Ringbanen) fra Ishøj til Lyngby, et spændende projekt der vil styrke området. Der er planlagt stationer ved Herlev station og Herlev Hovedgade.

Lejligheden har brugsret til fint kælderrum, cykelkælder og grønne fællesarealer.

Hvad mere kan man ønske sig? Denne lejlighed må du opleve!