Pilegårdsvej 50, 2. 3., 2860 Søborg

Total renoveret og vestvendt altan

Nu udbydes områdets flotteste lejlighed. De 44 kvm og den vestvendte altan blev totalrenoveret i 2007. Lejligheden bærer præg af mange gode løsninger i høj kvalitet og med flot finish.
Beliggende i den eftertragtede ejerforening Pilegårdsparken. En sund og veldrevet ejerforening med fælles vaskeri, festlokale, cykelkælder, grønne fællesarealer og gode parkeringsforhold.

Indvendigt byder lejligheden på rummelig entre med flotte fliser i granit, stor lys stue med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Her er god plads til seng, reol, spisebord, reol, seng eller en hyggelig sofa, når der skal ses film med vennerne. Fra stuen er der udgang til vestvendte altan med granitfliser og fin plads til stole og bord, når de dejlige sommeraftener skal nydes.
Elegant køkken med klassiske hvide låger og den flotte sorte granitbordplade. Fin bordplads og gode skabe til den praktiske opbevaring. Induktionskogepladen og køleskabet er fra 2016. Her kan nydes mange hyggelige stunder med familie og venner.

Et af lejlighedens flotteste rum er klart det lækre badeværelse, hvor de flotte sorte fliser og den frække sorte håndvask harmonere smukt med de hvide skabe, det væghængte toilet, håndklædevarmer og det store opvarmede spejl En fin størrelse og med god plads i den separate brusenichen og det praktisk vindue gør det let at lufte ud.

Gulvvarme i entreen, køkken og bad. Her giver de indbyggede spots et dejligt lys.

Gåafstand til større grønne områder og skøn natur som for eksempel Kagsmosen. Ligeledes i gåafstand finder du det nye storcenter Big og til de almindelige indkøb ligger både Brugsen og det lille torv med både bager, blomster og købmand inden for få hundrede meter. Der er gode transportforbindelser ved Husum torv og lidt byliv med grønthandler, restauranter/cafeer og indkøbsmuligheder. Ligeledes kommer du nemt ind til byen med bus fra Frederikssundsvej.

Samlet set en fantastisk lejlighed i skønne omgivelser og gode transportmuligheder. Forældrekøb er tilladt i foreningen.

Området har gode transportmuligheder. De nærmeste busser er 166, 350S og 81N, med S-tog er det Herlev og Husum station.

Mørkhøj er et børnevenligt område med en fin blanding af villaer, rækkehuse og lejligheder. Mørkhøj biblioteket, gyngemosehallen, de 2 skoler og især Torvegaard, gør det både rart og sjovt at få nye venner. Uddannelse i området er blandt andet Nørre G og Blågård Seminarium.

De daglige indkøb, kan klares i den lokale brugs. De større indkøb og shopping kan klares i Herlev Centret eller det nybyggede storcentret BIG, som byder på flere restauranter, fitness, biograf, Føtex, Netto og masser af gode shopping muligheder.

Det, vi i dag kender som Mørkhøj By, med nye og ældre beboelseskvarterer, er en planlagt bydel, som ligger på de gamle markjorder. Og som for 100 år siden gik under navnet Stavnsbjerg.

Fortællingen om Mørkhøj Bys historie er derfor anderledes end de andre bydeles. Mørkhøj er mere end ét sted, og Mørkhøj er frem for alt planlagt af byplanlæggere og andre med visioner for, hvordan en god by skulle være.

Mørkhøj er den bydel, der har den største andel af moderne byggeri, fordi de sidste arealer først de allerseneste år er blevet bebygget med blandt andet Gyngemoseparken.