Buddingevej 346, 1. Tv., 2860 Søborg

Flot og sjældent udbudt andelsbolig

Til dig der søger flot 3 værelses lejlighed i god kvalitet og med lækker vestvendt altan.

Lejligheden byder indefor i den lyse fordelingsgang med indbyggede skabe og flotte lyse gulve der går igen i stue og værelser. Det pæne køkken er i god kvalitet, hvide låger, god skabs og bordplads, samt plads til både opvaske- og vaskemaskine. Køkkenets fantastiske spiseplads giver gode muligheder for at hygge med vennerne eller hjælpe børnene med lektierne, mens du forbereder de kulinariske oplevelser.

Lækkert badeværelse med stor håndvask og indbygget skabsplads, lækre detaljer, flotte naturfarvede fliser og seperat bruseniche. Soveværelset er giver en dejlig fornemmelse af plads og ro. De lyse gulve, hvide lofter med charmerende detaljer, præger både soveværelse, værelse og stuen. Det giver lidt af den herskabelige følelse og et stilfuldt udtryk. I både soveværelset og værelset er der god skabsplads, eller pladskrævende hobbies. Stuen er rummelig og giver gode muligheder for spændende indretning. Der er fin plads til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til den vestvendte altan. Sælger har installeret markise på altanen, så den dejlige danske sommer også kan nydes i skyggen.

Samlet set en fantastisk lejlighed med gennemførte detaljer i høj kvalitet. Lejligheden kan let deles, da planløsingen giver god mulighed for at have en ven eller veninde boende.

Sund andelsforening med hyggelige grønne fællesområder, p-plads, kælderrum, vaskekælder, cykelkælder. Det er ikke tilladt at holde hund.

Lejligheden er en fornøjelse i sig selv, men nabolaget sætter prikken over i'et. Her kan I slentre ned ad det hyggelige handelsstrøg, hvor duften af friskskårede blomsterbuketter fra blomsterbutikken rammer jeres næse, imens tøjbutikkerne lokkerne med skønne klæder og dagligvarebutikkerne både byder på økologi og gode tilbud. Bussen holder lige ude foran jeres dør, og når I trænger til storbystemning, så tager den jer direkte ind til Københavns pulserende byliv på ganske kort tid. Den centrale beliggenhed giver dig Buddinge Centret med shopping og indkøb, flere forskellige uddannelser, hovedbiblioteket og telefonfabrikkens kulturelle tilbud. Loppemarked ved rådhuset, træningscenter og mange fritidsaktiviteter. Her er alle muligheder for transport, du er nær Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.

Her kombineres en charmerende bolig med en misundelsesværdig beliggenhed.