Guldsmedevej 36, 2610 Rødovre

Fantastisk villa som opfylder boligdrømme

Kør igennem det hyggelige villakvarter på Guldsmedevej, parker bilen i carporten og oplev hvordan denne charmerende villa står og stråler med sin pragtfulde have, som omfavner boligen på smukkeste vis. Her udfolder et dejligt udeliv sig med hyggelige kroge, hvor høje frugttræer og frodige bærbuske skaber en fredfyldt stemning. Imens lokker terrasseområdet med solbadning på en lun sommerdag, hvor kroppen nedkøles i det skønne udendørs-bad og lyden af børnelatter breder sig i omgivelserne, som børnene leger på legeanlægget. Her er der skønt!

Vi slår dørene op for en drøm af en villa, og allerede ved første skridt ind i boligen oplever man husets enestående detaljer, når de fantastiske ovenlysvinduer lukker solens stråler ind i boligen på smukkeste vis. Her er der både plads til familieliv og tosomhed, og med hele tre værelser, inklusiv lydisoleret hjemme-biograf, som har specielt akustisk loft, skjulte ledninger og højtallerne er diskret gemt væk, så der er rig mulighed for at udfolde sin indre indretningsarkitekt. Huset er opført med et nydeligt gæstetoilet og et pragtfuldt badeværelse, som henleder tankerne på en afslappende spaoplevelse og lokker med et unikt badekar, opført med dekorativ mosaik. Der er gulvvarme, aircon og genvex anlæg. Køkkenet står flot med et moderne udtryk, som indbyder til kulinarisk oplevelse. Her nydes livet i fulde drag, og i hjertet af boligen binder en fantastisk stue hele herligheden sammen og danner et skønt opholdsmiljø med fantastiske ovenlysvinduer, som skaber en helt særlig stemning i rummet. Her betragtes udsigten over haven fra sofakanten, og når vejret tillader det, kan I bevæge jer ud på den solrige terrasse herfra, som nærmest inviterer til hyggelige middage under åben himmel. På ydersiden af huset er der både varmt og koldt vand.

Alt dette får I, og så er beliggenheden tilmed i en klasse for sig. Her udfolder et dejligt kvarter sig med Islev Torvs velassorterede dagligvarebutikker, skole, flere legepladser og voldens smukke natur. Alt sammen inden for gåafstand. Rødovre har det hele!

Hos Hjemlig har vi et mål om at være dit professionelle alternativ til de lokale ejendomsmæglere. Vi tilbyder det samme som de traditionelle ejendomsmæglerkæder, men bare et fast lavt salær. Det betyder at du som kunde tit vil kunne opnå en besparelse på op til 50 % på salæret og stadig få en høj service, hvor vi laver det hele. Vi har allerede hjulpet mange kunder med deres boligsalg i byer fordelt på hele Sjælland. Så mangler du en dygtig ejendomsmægler til at sælge din bolig, så har vi allerede erfaring med at sælge boliger i Rødovre og vi er helt sikre på at vi også kan hjælpe dig.