Tværmarksvej 42, 2860 Søborg

Ægte charmevilla med overraskende detaljer og duftende rosenhave

Charmerende villa i Søborgs mest eftertragtede kvarter med 5 min til Utterslev Mose og 20 min til Københavns centrum. Bus 68 holder lige om hjørnet.

Husets naturlige samlingssted er det rummelige køkken alrum med det store vinduesparti og dør til formiddagsterrassen. De store vinduer og de lyse sten på terrassen giver et dejligt lysindfald.

Beliggenheden er fantastisk og huset er i god stand med både charme og sjæl.

Huset er gammelt pudset i en douch tone og man kan skimte bindingsværket i hjørnet.

Inde er huset fyldt med moderne detaljer. Køkkenet står stilrent med trin ned til spisepladsen og udsigt til haven. I forlængelse ligger der et godt disponibelt rum på 10 m2 som ikke er medregnet i BBR, pt indrettet til kontor og ekstraværelse med ovenlys.

Badeværelset er moderne designet med glasbruseniche, rainshower og ligeledes ovenlys.

Huset rummer desuden et stort pænt vaskebryggers, der fungerer som entre, en lys mellemgang med skabe samt en hyggelig stue med trægulve og brændeovn.

I det store øverste værelse strækker loftet sig til kippen ideelt som master bedroom og eventuelt med arbejdsværelse.

Med 300 m til mosen er der mulighed for motion og studere det rige fugleliv.

Shopping, indkøb og hyggelige cafeer findes på Søborg Hovedgade 10 min væk.

For en børnefamilie er der kort afstand til institutioner og der er meget fine muligheder for at dyrke sport f.eks. fodbold, tennis, svømmehal og fitness.

For voksne og seniorer har kommunen mange fine klubtilbud samt en velfungerende jazzklub.

Villaen er perfekt til den lille familie 2-3 personer.

Ejendommen byder velkommen med en carport hvor vindruerne hænger fra taget, så den også kan bruges til sommerfester, et rummeligt udhus til opbevaring og hobbydrømme og en herlig have med formiddags- og eftermiddags-/aftenterrasse. Haven er fuld af duftende roser og mange bærbuske og frugttræer alt sammen omkring det krogede gamle æbletræ.