Signalvej 161, st. th., 2860 Søborg

Lys og indbydende bolig med moderne interiør

Velkommen til Signalvej, hvor denne skønne andelsbolig ligger og venter på sin nye ejer. Nabolaget udfolder sig med store græsarealer og legeanlæg for de mindste beboer. Her er der trygt og roligt, og på en solrig sommerdag summer kvarteret af liv, når glade naboer nyder et skønt udeliv, imens lyden af børnelatter breder sig fra den store legeplads. På trods af de rolige omgivelser er I ikke mere end få minutters cykeltur fra velassorterede dagligvarebutikker, teater og en bred palette af spændende butikker. I har hyggelige cafeer og spisesteder lige ved hånden, og når I trænger til et afbræk fra hverdagen, så byder nabolaget ind med grønne naturområder, som indbyder til at trække stikket ud og koble helt fra under åben himmel.

Vi slår dørene op for en lys og indbydende bolig, som man ikke kan andet end at forelske sig i. Overalt ses et smukt lysindfald, flotte gulve og en nutidig indretning, hvor moderne bekvemmeligheder er i fokus. Fra den rummelige fordelingsentré har I adgang til alle boligens rum. De 69 veldisponerede kvadratmeter fordeler sig på et godt værelse, hvor I nemt kan indrette jer med seng og garderobe, et flot badeværelse med masser af plads til både vaskemaskine og bruseafsnit, opført med lyse elementer, hvilket står i perfekt harmoni med boligens øvrige indretning. I hjertet af boligen ligger en stor stue og et pragtfuldt køkken perfekt placeret i åben forbindelse til hinanden og binder hele herligheden sammen. Køkkenet står flot med hvide facader, masser af bordplads og en drøm af en køkkenø, hvor et køligt glas vin kan nydes, imens gryderne summer og de kulinariske evner udfoldes. En stor terrassedør åbner op for boligens have, en grøn oase med en solrig terrasse, der nærmest inviterer til hyggelige grillarrangementer i de lune sommerperioder og drilske sneboldkampe når vinteren gør sin entre. Her nydes livet hele året rundt.

Med lejligheden følger også brugsret til et rummeligt kælderrum, fælles cykelskur samt gode parkeringsforhold.

Samlet set en fantastisk lejlighed i skønne omgivelser og rigtig gode transportmuligheder, de nærmeste busser er 165, 161 og 42. Derudover er der kun 15 min gang til Gladsaxe Trafikplads mens nærmeste S-tog er Buddinge station.

Vi glæder os til at vise dig lejligheden, så ring allerede i dag på 2880 2860 og book en fremvisning

I nærheden
Den gode beliggenhed gør, at du er tæt på legeplads og grønne områder, især Smørmosen er eftertragtet til hyggelige cykelture eller en rask løbetur. Der er ligeledes gode cykelstier til den entusiastiske cykelrytter, så hvis man er til mountainbike, kan man også hurtigt komme til hareskoven, hvor der er lavet gode ruter til dette. Derudover er der også gode indkøbs- og shopping muligheder i Bagsværd. Du kommer hurtigt til både motorvejen, ring 3 og ring 4. Gåafstand til flere busser, samt Gladsaxe trafikplads hvor der i år 2021 vil blive etableret en letbane som kører fra DTU i Lyngby til Ishøj.

Området
Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde. Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område med blandet Aldershvile Slotspark hvor ruin af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ), hop evt. på bådfarten og nyd udsigten. Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt med bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

Sport og aktivitet
I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

Tæt på København
På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården eller Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.