Oktobervej 117, 2860 Søborg

Hverdagsluksus i ordets bedste forstand

I enden af den hyggelige og lukkede Oktobervej kan I finde denne villa, som kompromisløst kombinerer hverdagsluksus og funktionalitet, og som spiller på sine finesser i en grad, der tager pusten fra jer. Er jeres nysgerrighed vakt?

Ja, på den stille villavej står de fine ejendomme side om side, og i nummer 117 ligger villaen, der nu kan blive jeres. Her får ungerne trygge rammer at vokse op i, og som prikken over i'et befinder I jer med denne adresse i smørhullet mellem by og natur. Fra vejen fører den stenbelagte indkørsel hen til carporten med et skur i forlængelse, og bag villaen breder den dejligste, grønne have sig ud, der naturligvis er vendt perfekt mod syd. I haven kan I få frisk græs under tæerne, familiens haveentusiast kan nusse om beplantningen, og den store terrasse giver jer både mulighed for at nyde tilværelsen under åben himmel og for at søge ly under den overdækkede del. Som prikken over i'et står den fantastiske swimmingpool klar til en forfriskende dukkert på en hed sommerdag, den kan danne rammen for det perfekte pool-party, og familiens yngste kan lære at svømme i ro og mag.

I får 147 kvadratmeter at boltre jer på fordelt over en lys og rummelig bolig med en fordelagtig planløsning. Gennem rummene breder de lyse træ- og klinkegulve sig, og det samme gælder de elegante kvalitetsmaterialer. I boligens hjerte ligger det store alrum, som fungerer som familiens samlingspunkt. Fra det stilrene, hvide køkken har chefkokken frit vue over spiseafdelingen og helt ned til stuen, som virkelig indbyder til råhygge med panoramaudsigt over haven. Mod øst ligger det perfekte forældresoveværelse med ovenlysvindue og adgang til et stort walk-in-skab, og mod vest ligger to gode værelser - begge med skabsplads - i forlængelse af hinanden og udgør den perfekte børneafdeling. Boligen byder yderligere på et voluminøst bryggers med vaskefaciliteter og masser opbevaringsplads samt et lækkert klinkebadeværelse.

Med denne adresse har I mulighed for at få fingrene i én af Mørkhøjs villaer i et eftertragtet, børnevenligt kvarter, tæt på skole og daginstitution, endda med gode indkøbsmuligheder i TV-Byen og natur i Gyngemosen. I Mørkhøj er der desuden gode offentlige transportmuligheder, og i bil finder I hurtigt ud på motorvejsnettet.

Her kommer I ikke til at mangle noget!