Solbærvænget 7, 1. TH., 2880 Bagsværd

Skøn lejlighed med mange muligheder og perfekt beliggenhed!

Velkommen til Solbærvænget, et skønt nabolag, hvor denne charmerende og velindrettede lejlighed ligger henslængt nær naturskønneomgivelser. Her er der roligt og trygt, alligevel går du ikke glip af hverdagens fornødenheder, de daglige indkøb kan nemlig klares for foden af ejendommen, og når du ikke selv vil stå for kogekunsten, så finder du flere spisesteder i kvarteret, hvor du kan stille sulten med velsmagende retter fra flere kanter af verden. Her kommer du nemt omkring med både bus og tog, som begge findes inden for kort gåafstand og holder klar til at tage dig rundt i landet. Og når du trænger til et pusterum i hverdagen, så forvandler de mange grønne arealer hurtigt kvarteret til en idyllisk oase, hvor der indbydes til livsnyderi i det fri. Ja, med en beliggenhed som denne vil du aldrig mangle noget!

Lejligheden folder sig ud på 49 skønne kvadratmeter, hvor både parret og singlen, unge som seniorer, kan føle sig til rette. Fra entreen træder man direkte ind i en dejlig stue, som indbyder til sofahygge og sociale arrangementer, og man bemærker straks hvordan det mulighedsrige rum nemt kan opdeles og inddrages som et ekstra værelse, og derved give plads til et privat sengemiljø, hvis det ønskes. Badeværelset og køkkenet ligger side om side med hinanden, begge opført i lyse og indbydende farver. Den passionerede hjemmekok kan udfolde sine gastronomiske evner i køkkenet, imens badeværelsets velindrettede badekar indbyder til en afslappende stund og henleder tankerne på en selvforkælende spa-oplevelse, hvor dagen afsluttes på bedste vis.

En helt igennem dejlig bolig i skønne omgivelser. Du kan lige så godt begynde at pakke, for denne lejlighed venter bare på dig.

Hjemlig er dit professionelle online alternativ til din lokale ejendomsmægler. Vi tilbyder en høj service som matcher de traditionelle kædemæglere, men blot til faste lave salærer. Det betyder at du i mange tilfælde vil kunne opnå besparelser på op til 50 % på salæret og helt uden at gå på kompromis med servicen. Vi hjælper allerede rigtig mange kunder med, at sælge deres boliger i byer fordelt på hele Sjælland. Så skal du bruge en ejendomsmægler til at hjælpe med dit boligsalg, så har vi allerede erfaring med sælge boliger i Bagsværd og vi vil også meget gerne sælge boliger i netop din by.