Buddingevej 80, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Super flot og velholdt lejlighed med skøn gårdhave og misundelsesværdig beliggenhed!

Her venter jer en velindrettet og lystfyldt lejlighed med en attraktiv beliggenhed, hvor både velassorterede dagligvarebutikker og gode transportmuligheder med bus og tog er lige ved hånden. Børnefamilien kan glæde sig over den nærtliggende skole, som kan nås på 4 minutters cykeltur, og når fritidsinteresserne skal plejes, så er der både mulighed for at dyrke badminton, fodbold, basket ball, volley ball og meget mere i Engelsborg Hallen, blot en kort gåtur herfra. Ja, her vil I aldrig mangle noget, og når I trænger til at mærke byens puls, så er I kun en smuttur på cykel fra Lyngbys stemningsfyldte gadebillede med butikker, cafeliv, kulturelle oplevelser og biograf. En bedre beliggenhed ses sjældent!

Lejligheden er velbeliggende på 2-sal, i en klassisk ejendom fra 1936, som praler med en hyggelig og meget velanlagt gårdhave med blomstrende bede og grønne arealer. Her venter jer et dejligt udeliv og man er ikke et sekund i tvivl om, at det her er det perfekte opholdssted på de lune sommerdage.

Indenfor møder I 99 velindrettede kvadratmeter, hvor der både er plads til familielivet og tosomheden. Lejligheden fremstår nutidigt og indbydende med masser af charme, som blandt andet ses i køkkenets fritstående bjælker, de fine skråvægge og de flotte franske døre, som adskiller køkkenet og stuen. Køkkenet viser sig som et stort og åbent rum med hvide facader og lyse bordplader, som rummer alt det, den passionerede hjemmekok drømmer om, og så er der tilmed plads til at indrette et stort spisebord, som indbyder til familiehygge eller sociale arrangementer. Side om side hermed har I badeværelset med separat bruseafsnit, der, ligesom resten af lejligheden, fremstår nydeligt. Boligen råder endvidere over tre soveværelser og en stor stue med tilhørende vestvendt altan. Her er der altså plads til hele familien, og der er ingen tvivl om, at man nemt kan finde sig til rette her.