Kirkeholmen 12, 2630 Taastrup

Her får du mange gode m2 for pengene i børnevenligt område i Taastrup

Nu udbydes denne dejlige villa med masser af plads til familien og gode muligheder for at sætte sit eget præg, da huset trænger til en mindre renovering.
Villaen byder på 4 gode værelser, heraf 2 værelser i egen teenageafdeling, som ligger i passende afstand fra stuen, hvor man kan sidde i fred og ro og nyde den dejlige have. I forbindelse med de 2 separate værelser findes også en stue, som med fordel kan indrettes til aktivitetsrum.
Stuen er dejlig lys med store vinduespartier og har plads til både det store spisebord og sofahjørne, hvor familien kan samles og nyde aftenen med familiespil eller lidt Disneysjov foran brændeovnen. Fra stuen er der udgang til en stor overdækket terrasse, hvor man kan nyde den danske sommer og måske indtage aftensmaden i sommermånederne.
Køkkenet (Kvik) er lyst og byder på masser af bordplads, så familien sammen kan gå i køkkenet og lave mad eller bage. Herudover byder huset på flot badeværelse, et gæstetoilet og stort bryggers.

Der er desuden stor kælder som pt. benyttes som opbevaringsrum, men som nemt kunne laves til f.eks. hjemmebiograf.
Boligen ligger indenfor kort gåafstand til skole og idrætsanlæg og desuden tæt på Taastrup station med indkøbscenter og Taastrup Hovedgade med masser af byliv og caféer.

Villaen ligger for enden af lukket vej.

Søger du en villa med plads og muligheder, så skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Kirkeholmen 12.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Kirkeholmen 12 i Taastrup.