Søborg Hovedgade 139B, 3. tv., 2860 Søborg

Stor 2 værelses lejlighed med hyggelige altaner

Gladsaxe Bolig har nu fornøjelsen af at tilbyde denne dejlige lejlighed, placeret centralt i Søborg. Den store stue giver mange muligheder for indretning, og de 2 hyggelige altaner giver rig mulighed for at nyde det danske sommervejr.

Lejlighedens store lyse stue giver god plads og en hyggelig stemning, når du har venner og familie til spisning, hygge eller filmaften. Fra stuen er der adgang til dejlig altan med udsigt over gården og ind over byen.

I soveværelset er der fin plads til dobbeltsengen. Der er stort indbygget skab, og stadig plads til et skrivebord, når studierne kalder. I entreen er der fin plads til både overtøj og sko. I køkkenet er der masser af skabsplads, god bordplads, hyggelig altan og mulighed for en lille spiseplads. Badeværelset er lyst og med dejligt vindue, siddebadekar og pænt terrassogulv.

Lejligheden er placeret centralt i Søborg, tæt på tog, busser, indkøb, cafeer og shopping. Her findes også det dejlige Søborg Torv og ellers bydes på muligheder inden for de fleste former for sport med faciliteter som Gladsaxe hallen, svømmehal, fitness m.m.