Krogshøjvej 203, 2880 Bagsværd

Spændende villa med 176 m2 under tag.

Denne charmerende Bungalow fra 1953 vidner om et solidt byggeri i røde mursten, samt flot sort tag fra 2010 og mange gode detaljer. Især den meget private og flot anlagte have med de mange hyggelige kroge, frugttræer og en dejlig sydvestvendt terrasse. Stor spændende kælder med god loftshøjde, der giver dig mange indretningsmuligheder.

Huset byder på 2 lyse stuer en suite med udgang til den solrige terrasse. Stuerne giver mange gode indretningsmuligheder, samt muligheden for at fjerne væggen i mellem, og derved samle stuen til et stort rum, med god plads til både venner og familie. Når solen skinner vil I med stor sandsynlighed nyde det gode vejr på den private og hyggelige terrasse. Om det er at læse i den gode bog eller bøfferne der steger på grillen, så vil I sætte stor pris på denne dejlige terrasse.

Badeværelset er i charmerende blomstrede fliser. Det er lyst og venligt, og med et vidunderligt badekar, når du vil slappe af efter en lang arbejdsdag. Huset byder også på et stort soveværelse med indbygget skab, fin plads til dobbeltsengen og et dejligt lysindfald fra det sydvendte vindue. Lige ved siden af soveværelset er et værelse med skøn udsigt til haven. Her er det oplagt at lave et hyggeligt prinsesse- eller ridderværelse. Den samme fantastiske udsigt til havens buske og træer, eller måske børnenes leg kan man se fra
vinduet i køkkenet. Der er masser af skabsplads, samt store praktiske skabe. Den gode bordplads giver jer mulighed for at være flere i køkkenet, også når hele familien bager boller eller lækre kanelsnegle. Fra køkkenet er der adgang til den høje kælder. I kælderen er der viktualierum, 2 store disponible rum, et lidt mindre disponibelt rum og et stort fyrrum/værksted med olietank fra 2009. Kælderen har et råt og ærligt udtryk. Der er mange muligheder, især på grund af den gode loftshøjde og det dejlige lysindfald fra vinduerne.

Til huset hører også en dobbelt carport med skur. I skuret er der fin plads til haveredskaber og lignende.

Den gode beliggenhed gør, at du er tæt på legeplads og grønne områder, især Smørmosen er eftertragtet til hyggelige gåture eller en rask løbetur. Der er ligeledes gode cykelstier til den entusiastiske cykelrytter, samt gode indkøbs- og shopping muligheder i Bagsværd. Du kommer hurtigt til både motorvejen, ring 3 og ring 4. Lige uden for døren kører Bus 165 dig enten til Herlev station eller Gladsaxe Trafikplads.

Huset kan med alt sin charme og mange muligheder, være den perfekte bolig for både det unge par, den travle børnefamilie og det
modne par, der ønsker plads til deres hobbyer. To ting er sikkert, der er mange muligheder og en helt fantastisk have.

Skal denne dejlige bolig danne rammen om dit næste hjem, så kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning.