Grønnemose Alle 75, 1. tv., 2860 Søborg

Flot istandsat lejlighed i det attraktive mosekvarter.

Lejligheden på 130 kvm. er med 5 værelser og spændende indrettet.

Beliggende på 1 sal indeholder lejligheden entré, lyst køkken fra 2013 med opvaskemaskine og køleskab, samt udgang til bagtrappen, der giver adgang til både loftrum og det hyggelige grønne fællesareal med gårdhave. Fra gårdhaven er der adgang til lejlighedens store kælderrum/værksted på ca. 25 kvm.

Boligen rummer et lækkert lyst flisebadeværelse fra 2010 med gulvvarme og skønt lysindfald, 2 dejlige lyse stuer en-suite med store vinduespartier, charmerende blyindfattede franske døre og flotte stuklofter med rossetter. I den store stue giver de fine vinkler et fantastisk lysindfald.

Fra begge de store værelser er der udsigt mod stille solrig gårdhave. Det tredje værelse er ideelt til børneværelse eller kontor. Lejligheden fremstår rigtig flot med gulve i massive planker, er godt vedligeholdt. Indtrykket af en moderne og personlig stil går som en rød tråd gennem boligen, hånd i hånd med høj kvalitet og en dejlig følelse af god plads.

Lejligheden er lys og venlig med en unik indretning der inspirerer til personlige indretnings løsninger. Med sin beliggenhed tæt på natur og by er den en ideel base for et godt liv.

Lejligheden ligger i en lille veldrevet forening, som netop har installeret nyt gasfyr. Foreningen råder over 3 carporte i gården med venteliste. Der er også brugsret til stort kælderrum på ca. 25 kvm. Med egen vaskemaskine og tørretumbler. Rummet giver gode muligheder for de lidt mere pladskrævende hobbies som musik, cykler eller måske et gør det selv værksted. Eget loftrum og fælles cykelkælder.

Med 300 meter til Utterslev mose, bliver der rig mulighed for hyggelige gåture, de lidt længere løbeture og børnene kan mødes med kvarterets andre børn på fodboldbanen, eller legepladsen for de mindre. Shopping, indkøb og hyggelige caféer finder du på Søborg Hovedgade. Der er under 8 kilometer til Rådhuspladsen, og lige rundt om hjørnet køre bus 68 til Vesterport St. eller Bagsværd.

Ønsker du god plads, minimal vedligeholdelse, tæt til natur og alligevel en del af byen? Så er dette boligen for dig! Ring til mig på 2880 2860 så aftaler vi en fremvisning.