Buddingevej 200, st. th., 2860 Søborg

Stor 2V stuelejlighed med altan

Høj og privat stuelejlighed på 59m2. Den har skøn altan, flot badeværelse, stort køkken med god spiseplads, pænt soveværelse med skabsplads, dejlig rummelig gang med skabsplads, egen carport og godt kælderrum.

Byggeriet er fra 1980 og det giver en god planløsning. Stort og pænt køkken med både god bord- og skabsplads. Køkkenets gode størrelse giver fin plads til spisebord, så kan du samle familien eller gæsterne i køkkenet mens du tilbereder de kulinariske oplevelser. Badeværelset har en god størrelse til både de voksne og meget erfarne, samt til børnefamilien der gerne vil have plads til badekaret/baljen. Badeværelset er i flotte lyse fliser, har brusekabine og er lavet i et enkelt og modernet udtryk, med rene linjer og god kvalitet. Både køkken og badeværelset er fra 2009. Stuen er velindrettet, lys og venlig. En af stuens store plusser er det dejlige lysindfald fra altanen gennem de store ruder, der skaber en stemning plads og spændende muligheder. Den store altan ligger ud til det grønne fællesareal, privat fra naboerne og et skønt opholdssted når du vil nyde solen, fuglene eller en god bog. Soveværelset er ligeledes lyst og venligt, med god skabsplads og fin udsigt.

Til lejligheden hører en af områdets få og meget eftertragtede carporte. Et fint og rummeligt kælderrum, cykelkælder og hyggelige grønne fællesarealer. Det er tilladt at holde hund eller kat. Foreningen har YouSee og den "Store pakke" er inkluderet i fællesudgifterne.

I lejligheden forefindes de flest hårde hvidevarer - køle/fryseskab, komfur, emhætte, opvaskermaskine og vaskemaskine.

Trukket godt tilbage fra vejen, ligger denne centrale lejlighed. Du er tæt på både Buddinge, Gentofte og Lyngby. I den store Kvickly kan man klarer de fleste indkøb, og ellers du i cykelafstand til både Buddinge- og Lyngby Centret. Der er gode muligheder for transport med S-tog fra Buddinge Station ca. 550 meter eller en af de mange busser. På sigt bliver der bygget letbane (Ringbanen) fra Ishøj til Lyngby med 2 stationer i nærheden af dig (ved Buddinge station og ved Gammelmosevej).

Samlet set en pragtfuld lejlighed for de fleste købere, hvad enten du flytter for første gang, sammen, fra hinanden eller for sidste gang. Lejligheden vinder på den høje kvalitet, lys og venlig, altan, carport, flot badeværelse og stort køkken. At det er en høj stuelejlighed gør det både nemt og privat i dagligdagen. Jeg er sikker på at lejligheden er noget for dig, så ring til mig nu på 2880 2860 og helst mellem 8-22.

Venlig hilsen Gladsaxe Bolig.