Kong Hans Alle 3, 1. th., 2860 Søborg

Nyrenoveret og indflytningsklar

Lille hyggelig to værelse lejlighed, nyrenoveret og lækkert køkken.

Flot køkken fra 2014 med god skabs- og bordplads, lyst og i god kvalitet. Lille og praktisk badeværelse med brus. Stilen er enkel og hvid, så du kan nemt tilføre rummet din egen personlighed. Dejlig stue med gode indretningsmuligheder og et skønt lysindfald. Der er altså god mulighed for både sofagruppen og spisebordet. På endevæggen kan du således frit vælge om du er til den hyggelige bio-pejs, reolen eller det store fladskærms tv. Soveværelset har ligeledes et skønt lysindfald og her er fin plads til både dobbeltsengen og det store klædeskab. I gangen, stuen og soveværelset er der meget flotte plankegulve, mens der i køkkenet er der pænt linoleumsgulv. I hele lejligheden er der nye stikkontakter og en ny el-tavle. I køkkenloftet og i gangen er der sat flotte og modernet spots der giver et godt og behageligt lys.

Til lejligheden hører et praktisk kælderrum, og du har din egen kombinerede vaskemaskine og tørretumbler i det fælles vaskerum. Husdyr er tilladt og der er brugsret til p-plads.

Trukket godt tilbage fra Buddingevej, ligger denne centrale lejlighed. Du er tæt på både Buddinge, Gentofte og Lyngby. I den store Kvickly kan man klarer de fleste indkøb, og ellers du i cykelafstand til både Buddinge- og Lyngby Centret. Der er gode muligheder for transport med 100 meter til 200S og 400 meter til S-tog fra Buddinge Station eller en af de mange busser. På sigt bliver der bygget letbane (Ringbanen) fra Ishøj til Lyngby med 2 stationer i nærheden af dig (ved Buddinge station og ved Gammelmosevej).

Samlet set en dejlig og hyggelig lejlighed for de fleste købere, hvad enten du flytter for første gang, sammen, fra hinanden eller for sidste gang. Lejligheden vinder på den høje kvalitet, lys og venlig, indflytningsklar og stort lækkert køkken.

Jeg er sikker på at lejligheden er noget for dig, så ring til mig nu på 2880 2860 og helst mellem 8-22.