Robert Jacobsens Vej 68, 5. 1., 2300 København S

Flot nyere 5 sals lejlighed i det attraktive og prisbelønnet 8tallet.

Lejligheden på 110 kvm. er i 2 etager og spændende indrettet.

1 sal indeholder entré, gæstetoilet, stort lyst køkken/alrum med opvaskemaskine og køl/frys samt 1 værelse.

Stueetage rummer en stor entré, lyst flisebadeværelse med gulvvarme og spejlvæg, samt kombinereret vaske/tørremaskine. Dejlig lys stue med stort vinduesparti, samt adgang til soveværelse.

Etagerne er forbundet med en flot hvid jern HB-trappe. Fra begge etager er der udgang til stor solrig altan mod stille gårdhave. Lejligheden fremstår rigtig flot med gulve i massive egeplanker, er godt vedligeholdt. Boligen har udgang til trappe og elevator fra begge etager.

Lejligheden er lys og venlig med en unik indretning der inspirerer til personlige indretnings løsninger. Med sin beliggenhed tæt på natur og by er den en ideel base for et godt liv. 8tallet byder også på mulighed for mange sociale aktiviteter. Der er mad-, vin-,hunde-, yoga-, motionsklubber og meget andet.

Lejligheden ligger i bebyggelsens Nordgård med vestvendte altaner, der i sommerperioden har sol fra tidlig eftermiddag til sen aften. Hele bebyggelsen er bundet sammen med et stisystem, som binder bygningen sammen fra 1 til 11 etage. I bygningen findes både daginstitution, legepladser og Café. Igennem ejerforeningen er der adgang til fælleslokaler i 7 etager, og et avancereret intranet med både intern mail og markedsplads.

Der er også brugsret til kælderrum og cykelkælder, fælles værkstedsfaciliteter og tagterrasse. Udenfor 8tallet er der grill pladser til fri afbenyttelse og fitness areal.

8tallet er tegnet af det internationale arkitektfirma BIG, Bjarke Ingels Group og opført i 2010 i Ørestad Syd. Området ligger tæt på Metro og Shopping centeret Fields. Byggeriet er omkranset af anlagte kanaler og søer. Og med naturen på Kalvebod Fælled Vestamager kan der opleves et rigt fugle- og dyreliv. Her er masser af plads til aktiviteter og mulighed for at nyde naturen.