Leen A 1, st. 3., Høje Taastrup, 2630 Taastrup

Dejlig stuelejlighed med egen have

Lille 3 værelses ejerlejlighed i det eftertragtede Gadevang, der byder på mange gode og praktiske aktiviteter.

Lejligheden byder på praktisk entre med skabsplads, rummeligt badeværelse med brus og evt. plads til egen vaskemaskine.

Lyst åbent køkken med flot mørk bordplade, god skabsplads og charmerende fliser på væggen. Køkkenet er en del af den store stue der lyses smukt op af det store vestvendte vinduesparti. Stuen har gode muligheder for indretning, med fin plads til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til den skønne halvt overdækkede terrasse, som er vestvendt og uden tvivl, vil danne rammen om mange hyggelige sommeraftener med familie og venner.

Fra stuen går man videre tll den lille stue/værelse som i dag bruges til hyggelig tv og læse stue. Igen lyses rummet op af store vestvendte vinduer. Fra både entreen og den lille stue er der adgang til lejlighedens soveværelse. Her plads til skab og et mindre opbevaringsrum/walk-in closet.

Til lejligheden hører et dejlgt stort kælderrum på ca. 11 kvm.

Samlet set er fantastisk lejlighed for både den voksne der søger noget mindre, eller førstegangskøberne der kan se fornuften i den gode planløsning. Har du hund eller kat er lejligheden ideel. Haven og terrasen ligger forholdsvis privat, så du slipper for nabo-blokkens kiggeri. Der er kort gåaftstand til parkeringspladsen og så har du egen p-plads i kælderen.