Jacob Bulls Alle 120, 2860 Søborg

Arkitekttegnet bungalow centralt i Søborg

På eftertragtet stille villavej, finder du denne unikke bungalow på en af områdets største grunde.

Stueetagen byder på stor stue med udgang til dejlig udestue og herfra er der videre udgang til en lille terrasse og den dejlige have. Stuen har tidligere været med åbnet mod køkkenet, hvis man skulle ønske dette. Det er også muligt at lave en del af stuen til værelse. Det er en stue med mange muligheder og vil helt sikkert kunne dane rammen om mange festlige og hyggelige stunder med familie og venner. Køkkent er lyst og velindrettet med praktisk spiseplads.

Fra entreen er der adgang til et pænt og praktisk værelse som sælger i dag bruger til kontor. Ved siden af værelset ligger stueetagens badeværelse, det er af ældre dato, med hyggeligt siddebadekar, fliser og stort lyst vindue.

Kælderetagens byder på stort badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 4 disponible rum der giver mange gode muigheder for indretning. Der er således god pllads til både teenageafdeling, aktivitetesrum eller spændende hobbyer.

Skure og garagen giver gode muligheder for praktisk opbevaring, værksted og vinteropbevaring af bilen. Den dobbelte indkørsel giver god plads til cykler, biler eller trailer.

Baghaven er en stor dejig græsplæne med god plads til børn og leg. Charmerende træer, smukke buske og en dejlig terrasse sikre mange gode stunder, både til det danske sommervejr med grill og hygge, samt vinterens mulighed for en stor snemand.

Samlet set en dejlig bungalow med mange gode muligheder og den store grund med den skønne have. Central og eftertragtet beliggenhed i Søborg.