Augustvej 22, 2860 Søborg

Charmerende villa - stor garage

Finder man idyl og masser af plads til både familien og kreativ og håndværksmæssig udfoldelse i Mørkhøj?
Ja, for det er lige præcis hvad denne smukke villa byder på.

Villaen er i 2003 gennemrenoveret, ombygget og tilbygget, så den i dag lever 110 % op til hvad en moderne og aktiv familie drømmer om.

Som et særligt aktiv bør den store garage bemærkes. Denne lader mange muligheder komme i spil, hvad enten man er den lille selvstændige håndværksmester, bilentusiasten eller bare er en pladskrævende familie.

Villaen byder indenfor til stueplan med et dejligt åbent miljø hvor køkken-alrum og stue ud i ét. Denne åbne løsning, lader lyset spille ind fra flere sider, hvilket giver rummet en skøn atmosfære. Til aftenerne og de kølige dage, vil brændeovnen uden tvivl supplere den gode atmosfære med stemning og ikke mindst skøn varme. Fra både køkken og stue er der udgang til haven, hvilket gør det let at rykke ud, når vejret indbyder til, at brunchen søndag morgen indtages under åben himmel.

1. sal byder op til 3 værelser, der alle har gode størrelser. Planløsningen er fleksibel, så ønsker man en anden fordeling af rummene, er væggene lette og gulve og lofter gennemgående, så der nemt kan ændres alt efter behov. Herudover et dejligt badeværelse i en lys og naturlig stil, der matcher badeværelset i stueplan.
Husets fjerde værelse finder I i stueplan. Dette udgør et godt kontor, gæste- eller teenageværelse.

Fra det meget funktionelle bryggers, hvor pladsen til de praktiske gøremål er prioriteret, er der udgang til et helt fantastisk gårdhavemiljø. Her står solen størstedelen af dagen, hvilket naturligt gør den til familiens samlingssted på mange af de lune sommerdage. Om den står på frokoster eller hyggelige grillaftener, så er det lige til at dække op her og bare nyde den danske sommer. Den store gamle valnød, skaber hyggelige stemning og behagelig skygge på de varme dage, hvor solen kan blive for drøj.

Haven byder herudover på stor plæne, der giver rig mulighed for leg, boldspil og udforskning af livet i havens univers. Hertil vil drivhuset indbyde til drømmen om delvis selvforsyning i sommerhalvåret, hvor tomater og skoleagurker kappes om at vokse sig store, saftige og klar til børnenes madpakker.

En flot villa, renoveret med øje for detaljer, funktionalitet og gode materialer. Det er værd at bemærke de vedligeholdelsesfri vinduer, det smukke sortglaserede tegltag og det massive gulv i træsorten, merbau i stueplan.

Beliggenheden er på én gang særdeles rolig og central med både indfaldsveje, indkøb, skole og daginstitutioner indenfor kort afstand.

En villa der skal opleves!