Toggangen 1, 1. tv., 2730 Herlev

Stor tagterrasse og central beliggenhed

Så bliver det ikke mere centralt…

Gåafstand til det nye storcenter BIG, Herlev station og den hyggelige Herlev Bymidte. Lige uden for døren har I flere charmerende specialforretninger og hyggelige spisesteder.

Lejligheden byder på flot køkken i høj kvalitet, massiv bordplade og elegante låger. En dejlig detalje er de store gasblus, der giver Jer de bedste betingelser for kulinariske mesterværker. Et af lejlighedens helt store plusser er den 19 kvm store tagterrasse, der giver et unikt frirum, imellem byens pulserende liv. Her er god plads til både bord, liggestole og sandkasse til børnene, eller måske en strandbar til de friske.

Badeværelset er med flotte naturfarvede fliser, gulvvarme, elegant væghængt toilet, bruseniche og praktisk hyldeplads.

Stuen byder indenfor med dejligt lysindfald, fra karnappens vinduesparti og den store dør til tagterrassen. Stuens gode størrelse gør den let at indrette.

Lejlighedens to værelser bruges i dag som henholdsvis soveværelse med plads til dobbeltseng, og stort børneværelse med god plads til leg. Som køber kan I naturligvis lave stort lækkert soveværelse i bedste boligblads stil, og så måske kontor i det andet værelse.

I gangen, køkkenet og badeværelset, er der installeret flotte spots i loftet. Nydelige plankegulve i værelser og køkken, mens der i gangen og badeværelset er fliser.

Lejligheden har brugsret til fint kælderrum, cykelkælder og grønne fællesarealer.

I gåafstand til gode indkøbsmuligheder. Du har to fantastiske miuligheder, Herlev Bymidte Butikscenter er et rigtig godt valg, med stor Føtex og 35 specialbutikker, er der noget for enhver smag. 500 meter den anden vej finder du det nybyggede storcentret BIG. Der er ikke blot tale om et af Danmarks største storcentre, der er tale om et nyt vartegn for Herlev. Her bydes der på alt fra shopping og cafe'er til fitness, legeland og biograf.

Med 300 meter til Herlev station, er der gode muligheder for transport , samt gåafstand til både almindelige og S-busser. På sigt bliver der bygget letbane (Ringbanen) fra Ishøj til Lyngby, et spændende projekt der vil styrke området. Der er planlagt stationer ved Herlev station og Herlev Hovedgade.