Gyngemose Parkvej 21, st. th., 2860 Søborg

84 kvm med både terrasse og altan

I det charmerende og eftertragtede Gyngemosen, ligger denne flotte andelsforening, Søterrasserne fra 2006.

Lejligheden er holdt i lyse kvalitetsmaterialer, store vinduespartier, med en modernet og praktisk rumfordeling.

Indenfor byder lejligheden på rummelig entre med fin skabsplads. 2 lyse værelser, med god plads til både seng og skab, kan også bruges som hobbyrum eller kontor. Fra det store værelse er der adgang til den østvendte altan og mulighed for at åbne værelset mod stuen med den store skydedørs væg. Her har du mulighed for, at etablerer et lækkert stort walk-in closet, og eventuelt flytte det lille skab ind i værelset.

Badeværelset er i flotte lyse fliser, stor brusenische, elegant bordplade og vask, med praktisk skabsplads og vaskemaskine.

Køkkenet er enkelt og modernet, god kvalitet og fine detaljer. Masser af både skabs og bordplads, samt direkte udgang til den hyggelige terrasse, hvor der er god plads til både familie og venner. Køkkenet er en åben del af stuen, og begge dele bades i det skønne lys, fra det store vinduesparti. Stuens vinkel giver spændende muligheder for indretning og fin plads til både reol, arbejdsbord, sofagruppe og spisebord. Stuen og lejligheden generelt er med flotte trægulve.

Indretningen, størrelsen, beliggenheden og prisen gør boligerne attraktive for børnefamilier, til parret der flytter sammen og ældre, der flytter fra huset. Især de store altaner og terrasser, gør boligerne attraktive for dig, der gerne vil bo grønt og roligt med udsigt direkte til søen - og tæt på alt.

Lige uden for er der massere af grønne arealer brudt af smukke vandkanaler, der gør en tur ned til den rigtige mose næsten overflødig.

Roen skabes ved, at bygningernes formsprog er enkelt og venligt - med murede, filsede facader i lyse nuancer. Vindueshullerne i træ og aluminium er velproportionerede i enkle formater, og de øverste penthouseetager er trukket tilbage for visuelt at gøre bygningerne lavere.

Området har det hele, skøn natur og hyggelige stier tæt til mosen, gode indkøbsmuligheder, privathospital, skole og dagsinstitutioner.

Fine parkeringsforhold og direkte adgang fra terræn. Indgangsdørene er med chip og dørtelefon med videokamera, så kan man både se og høre hvem der ringer på. Der er elevator i opgangen, hvilket gør det nemt at komme i kælderen, hvor man har adgang til eget kælderrum og fælles cykelkælder.

Vi glæder os, til at vise dig boligen, så ring 2880 2860 og book en fremvisning.