Buddingevej 90D, St. Tv., 2800 Kongens Lyngby

Skøn andelslejlighed på 70 kvm., med stor altan og tæt på både naturskønne omgivelser og Lyngbys mange muligheder.

Denne fantastiske lejlighed, har også indgang fra Fort Alle. Her kan du parkere bilen, og gå af stien gennem det grønne fællesområde.
Det er en mindre andelsforening med god økonomi.

Lejligheden har tidligere været en 3 værelses. I starten af entréen, er der blændet en dør mod stuen. Det 3 værelse kan således etableres igen, hvis man ønsker det.

I dag er entréen lys og indbydende, med god plads til jakker og sko. Fint flisebadeværelse med dejlig bruseniche, vindue og flot hvid håndvask med praktisk opbevaringsplads.

Nyere moderne køkken i sort og hvid, god kvalitet og masser af både skabs og bordplads. Her er fin plads til at lave kulinariske oplevelser sammen med familie og venner.

Den store stue giver mange muligheder for spændende indretning, og her er fin plads til både reol, sofagruppe og spisebord. Stuen lyses op af de store vinduer og døren til den vestvendte altan. På en dejlig sommeraften, er der ingen tvivl om hvor middagen serveres, gæsterne underholdes eller den gode bog skal nydes.

Soveværelset er rummeligt og lyst, med god plads til dobbeltseng og klædeskabe.

Lejligheden har et nydeligt og moderne udtryk, pæne lyse gulve, flot køkken og den store stue, med udgang til den fantastiske vestvendte altan. Det er en høj stuelejlighed, som gør sig godt til både voksne og unge. Den veldrevne andelsforening, med dejlige fællesarealer, vaskekælder, dørtelefon og den lave boligafgift, gør det til en attraktiv lejlighed for de fleste.

Transporten klares let med under 100 meter til den nærmeste bus og inden for 300 meter har du fire busser - 191, 192, 200S og 300S. Med bus 192 kan du let komme til Charlottenlund Fort, der byder på både store is og dejlig strand på en varm sommerdag.