Dådyrvej 4, 2860 Søborg

1 plans villa med skøn terrasse og swimmingpool

En grøn oase midt i byen, med lukket vejsystem og få meter til Gladsaxe skole. Denne dejlige 1 plans villla har loft til kip i hele huset, 3 værelser og mulighed for køkken/alrum i åben forlængelse af den store lyse vinkelstue. Fra stuen er der udgang til skøn sydvestvendt terrasse og swimmingpool (driftsomkostninger anslået 2.700-3.000kr./pr. år).

Skulle I på et tidspunkt ønske mere plads, er der mulighed for en tilbygning på ca. 80 m2 i stedet for swimmingpoolen.

Indvendigt byder huset på rummelig entre med god skabsplads. Herfra er der adgang til flot køkken i god kvalitet, hvide låger og træbordplade. Køkkenet rummer spændende muligheder for at åbne op til det altid populærer køkken/alrum. Den åbne forbindelse til den store stue med loft til kip, vil skabe et fantastisk lysindfald. Især fra stuens store sydvendte vinduesparti, de fantastiske ovenlysvinduer, men også at man nu ville få lys fra flere sider af huset.

Fra den store vinkelstue er der udgang til den skønne private have, som kan lukkes af hvis I har hund eller små børn. Den store sydvestvendte terrasse giver gode muligheder for at samle både familie og venner. Mens de større børn og vandhundene nyder den dejlige swimmingpool, kan I nyde solen og de kolde forfriskninger på terrassen.

Huset byder også på to gode børneværelser, stort forældresoveværelse med indbygget skab, flot lyst trægulv og egen udgang til terrassen. Praktisk bryggers med egen indgang og fin plads til både vaskemaskine, tørretumbler og vasketøj. Badeværelset er med elegante lyse fliser, bruseniche og god plads til skabe og opbevaring.

Området er en hyggelig blanding af villakvarter og nybyggede rækkehuse, der alle nyder godt af det lukkede vej og stisystem, der giver områdets mange børn en sikker vej til skole.

Den gode beliggenhed gør, at du er tæt på legeplads og grønne områder, især Smørmosen er eftertragtet til hyggelige cykelture eller en rask løbetur. Der er ligeledes gode cykelstier til den entusiastiske cykelrytter, samt gode indkøbs- og shopping muligheder i Bagsværd. Du kommer hurtigt til både motorvejen, ring 3 og ring 4. Gåafstand til flere busser, der blandt ande kører til Gladsaxe Trafikplads.

Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Der sker en i dag en fortsat udvikling af bymidten. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde.

Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område med blandet Aldershvile Slotspark hvor ruin af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ), hop evt. på bådfarten og nyd udsigten. Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt med bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården eller Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.