Tranevej 4, 4. th., 2400 København NV

80 m2 med køkken/alrum og stort badeværelse

80 m2 med lækkert køkken/alrum, stort badeværelse, brændeovn og central beliggenhed. Er det noget for dig?

Så læs mere her... og ring allerede i dag og aftal en fremvisning på 2880 2860.

I det centrale og eftertragtede fuglekvarter finder du denne unikke lejlighed. Denne lille og charmerende ejerforening blev opført i 1900, og har i sine 115 år oplevet mange store og spændende begivenheder. En bydel i stadig udvikling, og en skøn sammensætning af de unge og de modne, der sammen skaber den fantastiske stemning, som området nyder godt af. I dag hygger foreningen om sine beboere, i det dejlige fællesområde med borde, bænke, grill og legeplads til de små. En fantastisk mulighed for at møde sine søde naboer, og være en del af det fællesskab der kendetegner foreningen.

Placeringen på 4 sal giver et fantastisk lysindfald, der harmonere med den elegante og romantiske stil, de flotte lyse gulve og de smukke stuklofter. Da lejligheden ligger øverst, har du ingen overboer, hvilket giver mere ro. Indvendigt byder lejligheden på flere gode løsninger. Især køkken/alrummet, der virkelig udnytter muligheder ved de to stuer en-suite er fantastisk. køkkenets store skabsvæg og fine bordplade, giver god plads til alle de praktiske dele, samt plads til at flere kan deles om at anrette de kulinariske oplevelser. Den separate kogeø er elegant placeret, og det åbner virkelig op for rummets muligheder.

Den anden stue er nydeligt indrettet, med sofaen tæt op ad den altid hyggelige brændeovn, som kan varme både dine tær og dit humør, på en kold vinterdag. Her er fin plads til både reolsystem og fladskærmen på væggen, så du rigtig kan slappe af på sofaen, med din yndlingsserie eller bog.

I soveværelset er der fin udsigt til fællearealet, og den gode størrelse, giver plads til dobbeltsengen og klædeskabet. I det tilstødende værelse er der mange muligheder, måske børneværelse, kontor eller walk-in closet.

Inden køkken/alrummet blev etableret, havde lejligheden som så mange andre i København, et lille køkken og et endnu mindre toilet med brus. I dag er pladsen udnyttet, og det store badeværelse har plads til både bruseniche, vaskesøjle og skabsplads.

Samlet set en fantastisk lejlighed, med alle de rigtige løsninger. Blandingen af den charmerende bygning, de lyse plankegulve og herskabelige stuklofter, med det moderne ønske om køkken/alrum, der samler familie og venner omkring dig, mens du tryller med potter og pander. Så hvad enten du er ung eller moden, en eller flere, kan lejligheden danne rammen, om de næste mange år.

Vi glæder os, til at se dig.