Pilegårdsvej 28, 2. tv., 2860 Søborg

2 værelses med flot køkken

Skøn 2 værelses lejlighed i Mørkhøjs eftertragtede ejerforening Pilegårdsparken. Denne dejlige lejlighed byder på flot køkken fra 2013, her er god plads til hyggelig madlavning med venner og familie. Stilen er modernet og elegant, med masser af bordplads og skabsplads. Badeværelse er med hvide fliser, terrazzogulv og bruseniche med god plads. Soveværelset er lyst og indbydende, også når morgensolens stråler rammer sengeborde, dobbeltseng og klædeskab. Stuens store vinduer, giver et smukt lysindfald og skaber gode rammer om både spisebord og chaiselong sofaen. Her har du gode muligheder for spændende indretning og flere gode vægge til både skabe og reoler. Gangen er praktisk indrettet med rumdeler og skrivebord, når arbejdet eller studierne kalder.

En fantastisk lejlighed for både de unge, de modne og dem der investerer i gode studieboliger.

I foreningen er der vaskekælder, tørrerum både ude og inde, flotte fællesarealer, festlokale og p-pladser tæt ved døren, og eget kælderrum.

Gode transportmuligheder. De nærmeste busser er 166, 350S og 81N, med S-tog er det Herlev og Husum station.

Mørkhøj er et børnevenligt område med en fin blanding af villaer, rækkehuse og lejligheder. Mørkhøj biblioteket, gyngemosehallen, de 2 skoler og især Torvegaard, gør det både rart og sjovt at få nye venner. Uddannelse i området er bland andet Nørre G og Blågård Seminarium.

De daglige indkøb, kan klares i den lokale brugs. De større indkøb og shopping kan klares i Herlev Centret eller om lidt i det nybyggede storcentret BIG, som åbner til efteråret på den gamle DISA grund, er der ikke blot tale om et af Danmarks største storcentre, der er tale om et nyt vartegn for Herlev.

Det, vi i dag kender som Mørkhøj By, med nye og ældre beboelseskvarterer, er en planlagt bydel, som ligger på de gamle markjorder. Og som for 100 år siden gik under navnet Stavnsbjerg.

Fortællingen om Mørkhøj Bys historie er derfor anderledes end de andre bydeles. Mørkhøj er mere end ét sted, og Mørkhøj er frem for alt planlagt af byplanlæggere og andre med visioner for, hvordan en god by skulle være.

Mørkhøj er den bydel, der har den største andel af moderne byggeri, fordi de sidste arealer først de allerseneste år er blevet bebygget med blandt andet Gyngemoseparken.