Tinghøjvej 42, 3. 2., 2860 Søborg

Flot, central og med lukket altan

I hjertet af Buddinge ligger denne store 1 værelses lejlighed på 46 m2. Lejligheden har en skøn lukket altan, flotte gulve, pænt køkken og nydeligt badeværelse med god plads. Der er elevator og du er i gåafstand til det meste.

Indretningen giver mulighed for plads til både seng, sofa og spisebord. I dag er sengen adskilt med en praktisk rumdeler, fra spisebord og sofa. Stuen har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier og døren til den pragtfulde altan. Lejligheden har en flot finish og mange gode detaljer. Badeværelset er i klassiske hvide fliser og med pænt terrazzogulv. Håndvasken er med skabsløsning, rummelig bruseniche og plads til ophæng af praktisk reol.

Til lejligheden hører eget kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri og p-pladser.

Den centrale beliggenhed giver dig Buddingecentret med shopping og indkøb, tæt til flere forskellige uddannelser, hovedbiblioteket, telefonfabrikkens kulturelle tilbud, loppemarked ved rådhuset, træningscenter og mange fritidsaktiviteter. Tæt til flere gode uddannelsesmuligheder og næsten alle muligheder for transport, du er tæt til Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, 8 busser, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Du kommer således nemt til indre by og hele Storkøbenhavn. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.


Den centrale beliggenhed i hjertet af Buddinge byder på hyggelige spisesteder, gode indkøbsmuligheder og specialbutikker, eller en hyggelig gåtur til den store slikbutik. Vi siger ikke, at det er en god ide, men det smager godt. Bagefter kan man gå forbi svømmehallen og fitnesscentret, eller nogle af de mange andre aktiviteter som området tilbyder.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.