Gyngemose Parkvej 9, 4. TH., 2860 Søborg

94 kvm 2 altaner og elevator

I det charmerende og eftertragtede Gyngemosen, ligger denne flotte andelsforening, Søterrasserne II fra 2007.

Lejligheden er holdt i lyse kvalitetsmaterialer, store vinduespartier, med en modernet og praktisk rumfordeling.

Indenfor byder lejligheden på rummelig entre med fin skabsplads. 2 lyse værelser, med god plads til både seng og skab, kan også bruges som hobbyrum eller kontor. Fra det store værelse er der adgang til den østvendte altan og mulighed for at åbne værelset mod stuen med den store skydedørs væg. Her har du mulighed for, at etablerer et lækkert stort walk-in closet, og eventuelt flytte det lille skab ind i værelset.

Badeværelset er i flotte moderne fliser, stor brusenische, elegant bordplade og vask, med praktisk skabsplads og vaskemaskine.

Køkkenet er enkelt og modernet, god kvalitet og fine detaljer. Masser af både skabs og bordplads, samt direkte udgang til den store hyggelige altan, hvor der er god plads til både familie og venner. Køkkenet er en åben del af stuen, og begge dele bades i det skønne lys, fra det store vinduesparti. Stuens vinkel giver spændende muligheder for indretning og fin plads til både reol, arbejdsbord, sofagruppe og spisebord. Stuen og lejligheden generelt er med flotte trægulve.

Indretningen, størrelsen, beliggenheden og prisen gør boligerne attraktive for børnefamilier, til parret der flytter sammen og ældre, der flytter fra huset. Især de store altaner elevatoren, gør boligerne attraktive for dig, der gerne vil bo grønt og roligt med udsigt direkte til søen - og tæt på alt. Der er til lejligheden knyttet et depotrum, udover kælderrum. Depotrummet er beliggende på etagen, ved siden af lejlighedens hoveddør i opgangen.
Lige uden for er der massere af grønne arealer brudt af smukke vandkanaler, der gør en tur ned til den rigtige mose næsten overflødig.

Roen skabes ved, at bygningernes formsprog er enkelt og venligt - med murede, filsede facader i lyse nuancer. Vindueshullerne i træ og aluminium er velproportionerede i enkle formater, og de øverste penthouseetager er trukket tilbage for visuelt at gøre bygningerne lavere.

Området har det hele, skøn natur og hyggelige stier tæt til mosen, gode indkøbsmuligheder, den meget eftertragtede Gyngemose hal, privathospital, skole og dagsinstitutioner.

Fine parkeringsforhold og direkte adgang fra terræn. Indgangsdørene er med chip og dørtelefon med videokamera, så kan man både se og høre hvem der ringer på. Der er elevator i opgangen, hvilket gør det nemt at komme i kælderen, hvor man har adgang til eget kælderrum og fælles cykelkælder.

De daglige indkøb, kan klares i de nærliggende dagligvarebutikker Rema1000 og Fakta. De større indkøb og shopping kan klares i Herlev Centret eller om lidt i det nybyggede storcentret BIG, som åbner til efteråret på den gamle DISA grund, er der ikke blot tale om et af Danmarks største storcentre, der er tale om et nyt vartegn for Herlev.

Det, vi i dag kender som Mørkhøj By, med nye og ældre beboelseskvarterer, er en planlagt bydel, som ligger på de gamle markjorder. Og som for 100 år siden gik under navnet Stavnsbjerg.

Fortællingen om Mørkhøj Bys historie er derfor anderledes end de andre bydeles. Mørkhøj er mere end ét sted, og Mørkhøj er frem for alt planlagt af byplanlæggere og andre med visioner for, hvordan en god by skulle være.

Og Mørkhøj er den bydel, der har den største andel af moderne byggeri, fordi de sidste arealer først de allerseneste år er blevet bebygget med blandt andet Gyngemoseparken.

Vi glæder os, til at vise dig boligen, så ring 2880 2860 og book en fremvisning.