Kildebakkegårds Alle 83B, 2860 Søborg

Velholdt toplansrækkehus

Ny udbydes dette velholdte rækkehus i Søborg. Så hvis I drømmer om at bo i et hyggeligt og fredeligt kvarter og i en ejerforening med egen legeplads, så er chancen der nu.
Rækkehuset har en rigtig god beliggenhed i Søborg og med kort afstand både til daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder samt til den skønne natur ved Nymosen.
Ejendommen
Indvendigt står boligen lys og indbydende med hvide vægge. Huset er løbende vedligeholdt, så her skal du blot sætte dit eget præg på boligen. Køkkenet har en god størrelse, så der også er plads til et spisebord. Køkkenet er ældre, men godt vedligeholdt.
Det fine badeværelse på 1. salen er renoveret for 10 år siden, hvor der blev indlagt gulvvarme.
Den gode indretning giver jer et dejligt opholdsrum i stueplan, mens soveværelset og børneværelset er samlet på førstesalen. Soveværelset har tidligere været opdelt i 2 mindre værelser, så I har også mulighed for at indrette et ekstra børneværelse her.
Stuen er rummelig og med god plads både til spisebord og sofaafdeling. Fra stuen er der udgang til den lækre udestue, hvor I kan sidde og nyde en dejlig frokost eller en god kop kaffe, mens børnene leger i haven eller på foreningens fælles legeplads.
Til boligen hører også egen parkeringsplads.
Området
Søborg bymidte har et stort udbud af specialforretninger, caféer og spisesteder.
Søborg rummer også Gladsaxe Kommunes rådhus, Gladsaxe Hovedbibliotek og Telefonfabrikken, som er byens aktivcenter og kulturhus.
I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.

Lyder dette som noget for jer?
Så ring til Gladsaxe Bolig på tlf. 2880 2860 allerede i dag og bestil en fremvisning