Buddingevej 78, st. tv., 2800 Kongens Lyngby

76 m2 med flot køkken og lækkert badeværelse

Nu udbydes flot 3 værelses andelslejlighed på 76 m2.

På Buddingevej 78 finder du denne charmerende andelsforening, 11 lejligheder med sund økonomi og dejligt fællesområde. Mulighed for egen p-plads lige ved lejligheden. Det er en høj stuelejlighed med et dejligt lysindfald i stuerne fra 2 sider. Fra lejligheden er det nemt at komme til både Lyngby og Buddinge.

Indvendigt byder lejligheden på rummelig entre og gang med skabsplads. Stort lyst køkken med mørk træbordplade, god skabs og bordplads, emhætte, komfur, opvaskemaskine og køleskab m/frys.I både gangen, stuen, køkkenet og værelserne er der flotte lyse plankegulv.

Flot badeværelse med god plads, lækre natursten/fliser, dejlig bord, skuffe og skabsplads, samt et praktisk vindue til udluftning. Stuen er godt indrettet med god plads til både spisebord og sofagruppe. Stuen er pæn, lys og indbyder til mange hyggelige stunder med familie og venner. Fra stuen er der adgang til det store soveværelse, med fin plads til dobbeltsengen og det store skydedørsklædeskab. Tidligere har der været franskedøre indtil soveværelset, der relativt nemt kan etableres igen, således at det bliver 2tostuer en suite. Det sidste værelse kan sagtens bruges som soveværelse hvis I ønsker de to stuer en suite, men det fungere også godt som børneværelse eller kontor.

I opgangen er der dørtelefon og direkte adgang til det store kælderrum/værksted der hører til lejligheden, herudover er der vaskekælder og cykelkælder.

Transporten klares let med under 100 meter til den nærmeste bus og inden for 300 meter har du fire busser - 191, 192, 200S og 300S. Med bus 192 kan du let komme til Charlottenlund Fort, der byder på både store is og dejlig strand på en varm sommerdag.

I det altid hyggelige Kongens Lyngby, finder du både den charmerende hovedgade med de mange små specialforretninger, træningscenter, hyggelige cafeer og restauranter. Lyngby storcenter, Magasin og Kinopalæet sørger for shopping, biograf, kulturrelle oplevelser og endnu flere restauranter og cafeer.

Lyngby er selvfølgelig også kendt for de mange uddannelsesmuligheder bl.a. DTU, men også for flere store virksomheder. Fra Lyngby station kan du tage S-toget eller en af de mange busser.

Til den lille gåtur anbefales Lyngby Fort, men ønsker du naturskønne omgivelser, er en kort cykeltur til Bagsværd og Lyngby sø det rigtige valg. Man kan jo altid holde ind ved Nybro Kro eller det idylleriske Sophienholm.

Samlet set en flot og meget rummelig lejlighed, skønt lysindfald, egen p-plads og et meget hyggeligt fælles område - og så er den billig.