Oldmarken 2, ST. TV., 2880 Bagsværd

3 værelsers stuelejlighed med egen have

I et af Bagsværds mest eftertragtede kvarterer, finder I denne fantastiske lejlighed. Fra lejligheden har I direkte udgang til jeres egen hyggelige have. Her er fin plads til både højbed, fodboldmål, skur og den obligatoriske grill på den dejlige overdækkede terrasse, når de danske sommeraftener skal nydes med familie og venner.

Lejligheden byder på stor stue, 2 værelser, flot køkken og badeværelse. Til lejligheden hører et stort praktisk og velisoleret kælderrum på hele 14 kvm. Ejerforeningen er veldrevet og sund, der er cykelkælder, vaskerum med egen vaskesøjle, fælles arealer og legeplads.

Indenfor byder lejligheden på flot rummelig stue med pæne lyse plankegulve. Her er god plads til både sofagruppen og spisebordet. Stuen lyses smukt op af det store vinduesparti og den elegante glasdør til haven. Fra stuen er der adgang til det ene værelse, der fra sit vindue deler den samme skønne udsigt til haven. Værelset egner sig godt som børneværelse eller kontor/hobbyrum. Fra gangen kommer vi til det store soveværelse, med god plads til dobbeltsengen og hvad dertil hører. Her er stort indbygget skab, så den praktiske opbevaring er hurtigt på plads. Sælger har i dag valgt at dele værelset med en rumdeler, så rummet samtidig også kan anvendes som praktisk kontor.

Det pæne og stilrene køkken er med lys bordplade, samt flotte hvide skabe og låger, keramisk kogeplade, emhætte, separat ovn i god arbejdshøjde, opvaskemaskine, masser af skabe, skuffer og bordplads. Badeværelset er i klassiske hvide fliser. Det er ikke kæmpe stort, men det er godt udnyttet, med både håndklædetørrer og praktisk skab.

I området er der små hyggelige stier, der fører til mange hyggelige legepladser og grønne områder. Der er gode skoler og institutioner, gåafstand til indkøb og gode transportmuligheder, både med bus og S-tog.

Samlet set en pragtfuld lejlighed for alle dem, der sætter pris på egen have, stort flot køkken og gode værelser.

Området:
Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Der sker en i dag en fortsat udvikling af bymidten. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde.
Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område med blandet Aldershvile Slotspark hvor ruin af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ) , hop evt. på bådfarten og nyd udsigten.
Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

Sport og aktivitet:
I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

Tæt på København:
På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

Vi glæder os meget til at vise Jer lejligheden, så ring allerede i dag på 2880 2860 og book en fremvisning.