Pilegårdsvej 50, 2. 4., 2860 Søborg

40 kvm til en god pris

Dejlig lejlighed på 40 kvm i det altid hyggelige Mørkhøj og den eftertragtede ejerforening Pilegårdsparken. En sund og veldrevet ejerforening med fælles vaskeri, festlokale, cykelkælder, grønne fællesarealer og gode parkeringsforhold.

Gåafstand til større grønne områder og skøn natur som for eksempel Kagsmosens. Ligeledes i gåafstand finder du det nye storcenter Big og til de almindelige indkøb ligger både Brugsen og det lille torv med både bager, blomster og købmand, inden for få hundrede meter.

Indvendigt byder lejligheden på stor rummelig stue, med plads til både sofa, seng og mindre spisebord. Stuen har et dejligt lysindfald fra de store vinduer og gulvet er et lyst og velholdt parketgulv. Køkkenet er hvidt med store grigiofarvede fliser og linoleums beklædning på gulvet. Det rummelige badeværelse er med klassiske fliser, terrazzogulv og en fræk grøn håndvask. Der er praktisk skabsplads og vaskemaskine. Gangen er ligeledes med linoleumsgulv og praktisk indbygget skab.

Samlet set en fantastisk lejlighed i skønne omgivelser og gode transportmuligheder.

Vi glæder os til at vise dig lejligheden, så ring allerede i dag på 2880 2860 og book en fremvisning.

Området har gode transportmuligheder. De nærmeste busser er 166, 350S og 81N, med S-tog er det Herlev og Husum station.

Mørkhøj er et børnevenligt område med en fin blanding af villaer, rækkehuse og lejligheder. Mørkhøj biblioteket, gyngemosehallen, de 2 skoler og især Torvegaard, gør det både rart og sjovt at få nye venner. Uddannelse i området er bland andet Nørre G og Blågård Seminarium.

De daglige indkøb, kan klares i den lokale brugs. De større indkøb og shopping kan klares i Herlev Centret eller det nybyggede storcentret BIG, som byder på flere restauranter, fitness, biograf, Føtex, Netto og masser af gode shopping muligheder.

Det, vi i dag kender som Mørkhøj By, med nye og ældre beboelseskvarterer, er en planlagt bydel, som ligger på de gamle markjorder. Og som for 100 år siden gik under navnet Stavnsbjerg.

Fortællingen om Mørkhøj Bys historie er derfor anderledes end de andre bydeles. Mørkhøj er mere end ét sted, og Mørkhøj er frem for alt planlagt af byplanlæggere og andre med visioner for, hvordan en god by skulle være.

Mørkhøj er den bydel, der har den største andel af moderne byggeri, fordi de sidste arealer først de allerseneste år er blevet bebygget med blandt andet Gyngemoseparken.

Ring til ejendomsmælger Daniel Hansen på 2880 2860 for en fremvisning