Kastrupvej 58, 4. TH., 2300 København S

Køkken/alrum og 2 altaner med smuk udsigt.

Dejlig lys 2 værelses lejlighed med køkken/alrum, 2 altaner med smuk udsigt, beliggende i sund ejerforning.
I et af Amagers mest eftertragtede kvarterer, finder du denne pragtfulde lejlighed. Køkken/alrum i en 2 værelses lejlighed, ser man desværre alt for sjældent, i de klassiske københavner lejligheder. Dejlig lys stue med øst vendt altan og udsigt til Sverige, Øresundsbroen og Marmorkirken. Fra køkken/alrummet er der udgangen til den sydvest vendte altan, der kigger udover det hyggelige gårdmiljø.
Lejligheden er istandsat for 5 år siden. Brusebadeværelse med hvide fliser, indbygget hylder og væghængt toilet, samt stor fast bruser og håndbruser. Entre med indbygget garderobeskab, samt affaldsskakt.
Gåafstand til indkøb, grønne områder, institutioner, hospital og offentlig transport som 4A og Metroen (Amager Strandpark).
Til hver lejlighed hører et 5 kvm. aflåst kælderrum. Ejendommen er fra 1935 og opført i røde mursten. Dejligt grønt fællesområde med fin plads til hyggeligt samvær med både familie, venner og søde naboer. I kælderen er der fælles vaskeri og cykelkælder og til ejendommen er der tilhørende affaldscontainer.
Ejendommen har for 8 år siden fået fornyet hele tagkonstruktionen, med nyt tag og lofts-isolering. Ejerforeningen er veldreven og driften styres af professionel administrator, ejerforeningens bestyrelse og vicevært.
Det er tilladt at holde kat.