Søborg Hovedgade 221, 2. O., 2860 Søborg

Flot, central og stor sydvendt altan.

I hjertet af Buddinge ligger denne store 1 værelses lejlighed på 50 m2. Lejligheden har en skøn sydvendt altan, flotte gulve, pænt hvidt køkken med fin plads til spisebord og hygge med gæsterne. Nydeligt badeværelse med god plads, hvide og sorte fliser, samt et dejligt badekar, når du rigtig skal slappe af efter en lang dag.

Den store stue har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier og døren til den pragtfulde altan. Lejligheden har en flot finish og mange gode detaljer. Indretningen giver god mulighed for plads til både seng og sofa arrangement.

Til lejligheden hører eget kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri og p-pladser.

Den centrale beliggenhed giver dig Buddingecentret med shopping og indkøb, tæt til flere forskellige uddannelser, hovedbiblioteket, telefonfabrikkens kulturelle tilbud, loppemarked ved rådhuset, træningscenter og mange fritidsaktiviteter. Tæt til flere gode uddannelsesmuligheder og næsten alle muligheder for transport, du er tæt til Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, 8 busser, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Du kommer således nemt til indre by og hele Storkøbenhavn. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.