Tinghøjvej 56, st. mf., 2860 Søborg

Det hele er klar til indflytning. Er det noget der passer dig, så kig med her. Denne rummelige lejlighed byder nemlig på alt det og mere til!

Lejligheden byder indenfor til en stor lys entré med god plads til at hænge overtøjet. Herfra skal vi straks til stuen, der åbner alle muligheder for en hyggelig og personlig indretning, hvor den store sofa uden problemer kan få en værdig plads. Tænker du at der også skal være plads til spisebordet, når der er gæster til middag, kan dette sagtens lade sig gøre. Stuen har takket være de store vinduespartier, et godt naturligt lysindfald, der gør den lys og indbydende. Alkoven giver mulighed for en enkelt og elegant placering af sengen, hyggeligt arrangeret så den harmonere med stuens lyse og rolige stemning.

Lejligheden vender væk fra vejen, så den er dejlig rolig og åbner op for udsigt over de flotte grønne fællesområder med hyggelige træer og plæne med plads til leg, grillhygge og afslapning.

Lejlighedens køkken har masser af bordplads, praktiske skabe og skuffer, med god plads til opbevaring af potter, pander og køkkenmaskiner.

Fra gangen er der adgang til et pænt stort flisebadeværelse, med badekar der næsten kalder på dig, efter en lang arbejdsdag.

I ejendommen er der fælles vaskekælder med tørrerum samt cykelkælder. Der hører til lejligheden et disponibelt kælderrum.

En rigtig dejlig lejlighed, der indeholder det hele og er klar til indflytning. Beliggenheden er super central. Tæt til Fitness World, shopping, indkøb, uddannelse, kultur, S-tog, bus og hovedbiblioteket, hvis du mangler en god bog til de hyggelige sommeraftener på altanen. Tæt til flere gode uddannelsesmuligheder og næsten alle muligheder for transport, du er tæt til Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, 8 busser, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Du kommer således nemt til indre by og hele Storkøbenhavn. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.