Lupinmarken 12A, 2880 Bagsværd

I et af Bagsværds hyggelige villakvarterer finder I dette skønne halve dobbelthus til familien som vil have et hus lige til at flytte ind i.

Villaen ligger på blind vej i børnevenligt område og er gennemgående renoveret i 2014-2015. Boligen byder på entré med indgang til den fine hall. Herfra er der adgang til en god stue, køkkenet samt badeværelse og to værelser. Der er fra hallen også trappe ned til højloftet kælder med i alt 5 gode disponible rum samt villaens andet badeværelse. Alle vinduer i kælderen er udskiftet i forbindelse med renovering.
Renoveringen har i stueplan betydet, at køkkenet ind til den dejlige stue fremstår lyst og indbydende og med masser af praktisk bordplads samt opbevaringsplads. Der er desuden ordnet gulve, vægge og loft både i stueplanen, men også i kælderen. Man vil bemærke, at der under renoveringen også er blevet lavet en stor del el- og VVS-arbejde i hele villaen og varmekilden er skiftet til naturgas. Herudover er der også blevet lagt nyt tag samt undertag.

Så boligen henvender sig til familien som sætter pris på en dejlig villa med en masse gode løsninger og som værdsætter tiden med familie og gode venner, frem for at skulle bruge den på at sætte bolig i stand.

I området er der små hyggelige stier, der fører til mange hyggelige legepladser og grønne områder. Der er gode skoler og institutioner, gåafstand til indkøb og gode transportmuligheder, både med bus og S-tog.
Gladsaxe kommune er en kommune som især henvender sig til dem der drømmer om bolig tæt på Københavns glæder, men også ønsker dejlig natur i nærheden. Her har du ca. 20 minutter med toget til Købehavns Hovedbanegård og samtidig ligger Bagsværd sø kun 8 minutters cykeltur væk.

Der er mulighed for at købe sælgers møbler samt en fryser, vaskemaskine og opvaskemaskine med for kr. 25.000,-

Området:

Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Der sker en i dag en fortsat udvikling af bymidten. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde
Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område med blandet Aldershvile Slotspark hvor ruin af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ) , hop evt. på bådfarten og nyd udsigten.
Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

Sport og aktivitet:

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

Tæt på København:

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

Vi glæder os til at vise Jer boligen, så ring på tlf.: 2880 2860 og book en fremvisning allerede i dag.