Søborg Hovedgade 221, 1. H., 2860 Søborg

Indflytningsklar lejlighed med central beliggenhed

Dejlig lys og lækker lejlighed, beliggende i hjertet af Søborg - i en ejendom, med en af bydelens mest eftertragtede ejerforeninger.
Indvendigt byder lejligheden på 2 dejlige lyse soveværelser, rigtig flot rummelig stue med fransk altan, stort lyst køkken som hænger sammen med entréen og et dejligt badeværelse.
I den elegante stue lægger man straks mærke til lysindfaldet fra de store vinduespartier, imens man har fri mulighed for at åbne døren til den franske altan for at få frisk luft. Rummet er harmonisk og med god plads til både stor hjørnesofa, tv-bord og spisebord. Det flotte moderne køkken er holdt stilrent, med hvide skabe og sort bordplade. Indrettet med både stort amerikaner køleskab, opvaskemaskine, kogeplade og ovn i en god arbejdshøjde. Der er også tænkt over tingende, således at man kan sidde i køkkenet og nyde et glas vin, mens maden simrer færdig. Lejligheden byder derudover på et rigtigt dejligt soveværelse med god plads til både dobbeltseng, sengeborde og kommoden. Som et ekstra plus har man i soveværelset realiseret drømmen om et walk-in closet. Derudover byder boligen også på et dejligt værelse, som ville være perfekt som gæsteværelse/børneværelse da der er plads til sovesofa, arbejdsbord og et lille garderobeskab.
Lejlighedens badeværelse er i rigtig flot stand, med pæne hvide klinker, bruseniche og så har man samtidigt fået gjort plads til vaske -og tørremaskine.

Boligen ligger så centralt som muligt. For at komme til indkøbsmuligheder skal man bare ned af trappen så står man i Buddinge centeret, som byder på stort supermarked, apotek og diverse specielbutikker. Gladsaxe rådhus og bibliotek ligger lige rundt om hjørnet, og på 10 min til fods kan man både komme til Gladsaxe sportshal/svømmehal og Buddinge station. Derudover kan man nemt og hurtigt cykle til Lyngby eller de smukke naturområder ved Bagsværd Sø.
Hvis man hellere vil tage offentlig transport er der også mulighed for dette, da der også er rigtig gode transportmuligheder. De nærmeste buslinjer er 6A, 68, 200S, 250S, 300S og 330E.

Til lejligheden hører eget kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri og p-pladser.

Vi glæder os til at vise lejligheden frem, så hvis dette lyder som noget for dig, eller nogen du kender, så ring allerede i dag på 2880 2860 og book en fremvisning.

Ring til ejendomsmælger Daniel Hansen på 2880 2860 for en fremvisning