Boeslundevej 6B, 2700 Brønshøj

154 etagekvm i hyggeligt villakvarter

I et af Brønshøjs hyggelige villakvarterer ligger dette fantastiske rækkehus med hele 154 m2 under tag. Gåafstand til skole og institution, en sikker gåtur på rolig villavej.
Den charmerende byggestil, det gode naboskab og områdets mange tilbud, er med til at skabe gode værdier for både de unge og de mere modne.
Boligen er i tre plan, med pragtfuld have og skøn sydvest vendt terrasse.
Indvendigt byder boligen på stor lys entre, i åben adgang til den store stue, der smukt lyses op af de store vinduespartier. Den store stue giver mange muligheder for blandt andet at åbne mod køkkenet, eller etablere et ekstra værelse, hvis behovet skulle opstå. I køkkenet, giver de hvide skabslåger og den pæne bøgetræsfarvede bordplade, et indbydende og roligt udtryk, hvor mange hyggelige aftener bruges på både kulinariske oplevelser og hygge med familie og venner. Trappen til 1. salen byder på praktisk repo med fine indbyggede skabe. Klassisk børneværelse eller kontor/gæsteværelse, samt det større forældresoveværelse med indbygget skab.
Kælderen byder på praktisk byggers/vaskerum med egen udgang. Stor gildestue på 30 m2 giver jeg mulighed for både fest og farver, samt en mere pladskrævende hobby eller en fantastisk teenage-afdeling.
Villakvarteret er roligt og du er lokaliseret lige ved Husum skole, så børnene trygt kan færdes til og fra skole. Området har ligeledes mange gode institutioner og er beliggende tæt på grønne områder og gode indkøbsmuligheder, byggemarked, restaurant og hyggeligt kræmmer/loppemarked. Du har under 400 m. til Islev St. så du kan være i city med S-toget på ca. 20 min, samt Metroen ved Vanløse St. på ca. 7 min. Cykelafstanden til centrum af København er ca. 7 km og det er en dejlig bonus for familien der ikke vil være afhængig af bil.
Samlet set en pragtfuld bolig i skønne omgivelser. Så ring allerede i dag og book en fremvisning på 2880 2860.