Christianehøj 67, ST. TV., 2860 Søborg

Flot, lys og velholdt 2 værelses ejerlejlighed, med mulighed for eget havestykke!

Gladsaxe Bolig har nu fornøjelsen af, at kunne udbyde denne flotte, lyse og velholdte 2 værelses ejerlejlighed.

Med lejlighedens gode rumfordeling henvender lejligheden sig til de fleste, uanset om det er singlen, det yngre par eller dig som har solgt hus og ønsker en flot og hyggelig stuelejlighed. Kan også benyttes som delelejlighed i forbindelse med studie. Forældrekøb er også en mulighed.

Lejligheden byder på fordelingsentré med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til alle lejlighedens øvrige rum.
Dejlig lys stue med et skønt lysindfald, flotte lyse trægulve og med plads til både sofaarrangement og spisebord. Rigtig godt soveværelse med plads til stort klædeskab samt mulighed for mindre kontor/arbejdsplads. Køkkenet er holdt i lyse elementer, godt udnyttet og byder på en fantastisk udsigt over Søborgs hyggelige villakvarterer. Badeværelset er renoveret i forbindelse med udskiftning af faldstammer med nyt toilet og nye fliser.
Lejligheden ligger i en god og veldrevet ejerforening, hvor man bl.a. har adgang til stort kælderrum, gratis fællesvaskeri som betales via fællesudgifterne, cykelkælder, skønne grønne områder, samt brugsret til foreningens eget festlokale. Endvidere er der de senere år blevet udskiftet både vinduer, døre, tag, fyr og faldstammer. Foran lejligheden ligger fælles grønt område med borde og bænke, og bagved ejendommen er arealet opdelt i mindre havestykker, som man kan søge om brugsret til. Ejerforeningen har en god og stærk økonomi og lave fællesudgifter. I fællesudgifterne er bl.a. inkluderet grundpakke fra Yousee, fælles vaskeri samt vicevært som sørger for at holde fællesområdet. I foreningen har man desuden investeret i fælles have redskaber som kan lånes til brug i eget havestykke.
Nuværende ejer har brugsret til eget havestykke og ny ejer vil via forespørgsel/venteliste hos ejerforeningen kunne få brugsret til egen have.

I nærheden
Lejligheden er centralt beliggende i Søborg, i det attraktive "Digterkvarter". Kvarteret er roligt og meget børnevenligt og ligger tæt på Søborg Hovedgade og Buddinge centret, der byder på masser af indkøbsmuligheder, specialforretninger og café/restauranter.
I gåafstand findes adskillige busforbindelser samt Kildebakke S-togsstation, hvilket sikrer let adgang til arbejde, studie eller city.

Sport og kultur
I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin
samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Gladsaxe byder også på mange kulturelle foreninger og et samlingspunkt for kommunens indbyggere er den årlige Gladsaxe Dagen, hvor området foran byens rådhus afspærres og foreningslivet fremviser de mange tilbud kommunen tilbyder til sine borgere.

Tæt på København
På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Kildebakke eller Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi. Du kommer hurtigt til både motorvejen, ring 3 og ring 4. Gåafstand til flere busser, samt Gladsaxe trafikplads hvor der i år 2021 vil blive etableret en letbane som kører fra DTU i Lyngby til Ishøj.