Bagsværd Hovedgade 77, 1. I., 2880 Bagsværd

God og lys begynderlejlighed

Centralt i Bagsværd ligger denne flotte og istandsatte 1 værelses ejerlejlighed med stort badeværelse med separat brus, entre med stort indbygget skab og hyggelig stue med alkove og køkken.

Lejligheden er dejlig lys og med flotte trægulve og nyere køkken. Stuen har et stort vinduesparti, så man rigtig kan nyde udsigten. Perfekt match for den studerende, da lejligheden er lige til at flytte ind i og med kort afstand til både Bagsværd station og lokale indkøbsmuligheder.

Lejligheden ligger i en veldrevet ejerforening, som desuden byder på hyggelige grønne fællesarealer med mulighed for hyggelige stunder med venner og familie.

Bagsværd er en bydel i en god udvikling. Der kommer blandt andet en ny flot netto tæt på stationen. Her ligger også bibliografen, som både er bibliotek og biograf, samlet i et. Bagsværd sø er en kort gåtur fra lejligheden og her kan man virkelig nyde naturen og vi kan også anbefale en sejltur med Bådfarten. Er man mere til skov, kan Hareskoven også nås på ganske kort tid. Et mekka for dem som nyder en rask tur på mountainbike.

Fra lejligheden kan du på kun 20 minutter nå DTU på cykel og turen til Bagsværd station kan overstås på 7 minutter til fods.

Ring på tlf. 2880 2860 alle dage mellem kl. 8-22 for spørgsmål om lejligheden eller aftale om fremvisning.

Den gode beliggenhed gør, at du er tæt på både indkøb, transport, café, Hareskoven og Bagsværd sø. Hareskoven byder på mange muligheder for de aktive. Her findes løberuter samt mountainbike ruter. Du kommer hurtigt til motorvejen og lejligheden ligger i gåafstand til flere busser samt Bagsværd station.

Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker som byder ind med et bredt udvalg, mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde.

Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område med blandt andet Aldershvile Slotspark. hvor ruinen af Aldershvileslot ligger og man kan spise på Aldershvile Slotspavillion, som er kendt fra Matador.

Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt med bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf. Her er selvfølgelig også Lyngby Storcenter.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene.
Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi.
Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

Gladsaxe byder også på mange kulturelle foreninger og et samlingspunkt for kommunens indbyggere er den årlige "Gladsaxe Dag", hvor området foran byens rådhus afspærres og foreningslivet fremviser de mange tilbud kommunen tilbyder til sine borgere.

På omkring 25 minutter kan man komme med S-tog fra Bagsværd Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.