Søborg Hovedgade 73, 3. 3., 2860 Søborg

Indflytningsklar i hjertet af Søborg med skøn altan.

Så bliver det ikke mere centralt. I hjertet af Søborg udbydes denne fantastiske lejlighed med pragtfuld udsigt over Søborgs charmerende villakvarter. Den lille og veldrevne ejerforening har både elevator og hyggeligt gårdmiljø med god mulighed for græs mellem tæerne, eller blot at nyde det danske sommervejr.

De 43 kvm byder på stor rummelig stue med god plads til både spisebord, sofa og seng. Vinduer og altandør er skiftet i 2012 og de giver et skønt lysindfald, en fantastisk udsigt og mindre støj. Når du træder ud på altanen mødes du af den særlige blanding af lys, skøn udsigt og den forunderlige stemning af liv og varme fra de mange specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter, samt gode indkøbsmuligheder.

I det flotte modernet Ikea køkken fra 2012 er der rene linjer, god skabs og bordplads, praktisk vindue og gode muligheder for mange hyggelige timer med familie og venner, mens I tilbereder kulinariske oplevelser, eller nyder en kølig forfriskning på altanen.

Entreen har indbygget skab fra gulv til loft og adgang til det store badeværelse. Badeværelset er med skønt badekar, som er ideelt til hyggelig afslapning, levende lys og hvad dertil hører, klassiske hvide fliser og nydeligt terrazzogulv.

Til lejligheden hører cykelkælder, vaskekælder, loftrum, grønt fællesareal og området byder på gode parkeringsforhold.

Den centrale beliggenhed i hjertet af Søborg byder på hyggelige spisesteder, dejlige caféer med fremragende brunch og lækre kager, gode indkøbsmuligheder og specialbutikker, eller en hyggelig gåtur til Paradis-is eller den store slikbutik. Vi siger ikke, at det er en god ide, men det smager godt. Bagefter kan man gå forbi svømmehallen og fitnesscentret, eller nogle af de mange andre aktiviteter som området tilbyder.

Gode transportmuligheder, 200 meter til 6A og på bare 15 minutter kan man komme med S-tog fra Vangede St. til Nørreport St. og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.

Samlet set en pragtfuld lejlighed, lige til at flytte ind i. Lejlighedens gulve står flotte og ny slebne. Væggene er nymalede, så nu mangler vi kun dig og dine møbler. Ring nu og book en fremvisning på 2880 2860.