Buddinge Hovedgade 332, 2. th., 2880 Bagsværd

Pragtfuld lejlighed med skøn altan

Nu udbydes 75 m2 lejlighed i høj kvalitet. stilsikkert og med mange gode løsninger. Stærk forening med sund økonomi og skønne fællesarealer. Den centrale beliggenhed giver indkøb, S-tog og skøn natur i gåafstand.

Lejligheden byder indenfor i rummelig entré, hvor det store flotte indbyggede skab med elegante sorte skydedørslåger, giver rigtg gode opbevaringsmuligheder.

Køkkenet er modernet og stilrent med hvide låger, mørk bordplade og små rustikke fliser i et flot mix af grå nuancer. Køkkenet rummer alt hvad der skal til, for at du kan skabe både små og store kulinariske retter, til dig og dine gæster. Til de hyggelige sommeraftener, indbyder den store altan til romantisk middag eller kolde drinks i behageligt selskab. Der er åbnet mellem de to stuer, der tilsammen skaber den store stue med skønt lysindfald og flotte lyse gulve. Her er god plads til både den store sofagruppe og det store spisebord når familien kommer på besøg.

Soveværelset fine størrelse giver god plads til dobeltsengen og de praktiske klædeskabe. Vinduet er sydøstvendt, så morgensolen blidt kan vække dig. Badeværelset er i klassiske hvide fliser, elegant håndvask med praktisk skabsplads, en rummelig bruseniche og praktisk vinduet der sikre gode udluftningsmuligheder.

i køkkenet, badeværelset og gangen er der indbygget flotte spots i loftet.

Til lejligheden hører skønne grønne fællesarealer med borde, bænke og legeplads. P-pladser, cykelkælder, vaske- og tørrerum. Det er ikke tillladt at holde hund eller kat.

Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Der sker en i dag en fortsat udvikling af bymidten. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde.
Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område, med blandt andet Aldershvile Slotspark, hvor ruinen af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ), hop evt. på bådfarten og nyd udsigten.
Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

Samlet set en pragtfuld lejlighed med flot køkken, pænt badeværelse og stor lækker stue med udgang til vestvendt altan.