Møllemarken 37, 2880 Bagsværd

Skønt enderækkehus i eftertragtet kvarter

For enden af lukket vej, i et af Bagsværds mest eftertragtede kvarterer, ligger dette fantastiske rækkehus. Den skønne have, fuglenes kvidre og de hyggelige terrasser med fin stensætning, smukt omgivet af krukker, buske og træer, skaber en vidunderlig stemning og vil danne ramme om mange gode stunder, med både familie og venner.

Det er et enderækkehus i 2 plan, med stor forhave med terrasser, legehus og adgang til garagen. Baghaven er flisebelagt og med indgang til bryggerset. Indenfor byder huset på praktisk fordelingsentre med skabsplads til overtøjet, trappen til 1. sal og indgang til den store stue, der bades i det smukke lysindfald fra begge sider. Det er en vinkelstue der giver gode muligheder for indretning, fin plads til spisebordet ved det åbne køkken. Du kan således lave både store og små kulinariske retter, mens du underholder gæsterne eller hjælper med lektierne. Køkkenet er klassisk hvidt med træbordplade. Fra køkkenet er der adgang til det praktiske bryggers, der har fin plads til opbevaring, vaskemaskine, fryser og lignende. Fra bryggerset er der udgang til baghaven og videre rundt til forhaven.

1. salen indeholder 3 gode værelser. De 2 mindre værelser egner sig rigtigt godt som børne/ungdomsværelse eller kontor. Det store værelse har indbygget skabsplads og fin plads til en stor dobbeltseng. Badeværelset er med elegante hvide fliser, bruseniche og det nu igen så moderne terrazzogulv.

I området er der mange små hyggelige stier, der fører til mange hyggelige legepladser og grønne områder med fodboldbaner. Der er gode skoler og institutioner, gåafstand til indkøb og gode transportmuligheder, både med bus og S-tog.

Bagsværd har foruden et godt handelsliv med store dagligvarebutikker med bredt udvalg mange små specialforretninger, 3 banker, svømmehal, biograf, bibliotek og 4 restauranter. Der sker en i dag en fortsat udvikling af bymidten. Kulturhuset Bibliografen rummer et lokalbibliotek, en biograf med to sale, en café samt plads til udstillinger og arrangementer mv. Det betyder at film, medier og bøger kan præsenteres på en helt ny måde.
Fra S-tog stationen kan man gå direkte til Bagsværd Sø og nyde det smukke område, med blandt andet Aldershvile Slotspark, hvor ruinen af Aldershvileslot ligger, se og spise på Aldershvile Slotspavillion (kendt fra Matador ), hop evt. på bådfarten og nyd udsigten.
Turen fra Bagsværd til Lyngby kan klares nemt bus eller på cykel. Lyngby byder på mange hyggelige cafeer, shopping, restauranter og Kinopalæet, som også indeholder kulturhus og biograf.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere. Bagsværd tilbyder de fleste former for sport ex. tennis, atletik, fodbold, roning, svømning og meget mere.

Tæt på København:
På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Steengården Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

Samlet set en rigtig god bolig for alle dem som søger en mindre have i skønne omgivelser, stor stue med åben køkken og tre fine værelser.

Vi glæder os meget til at vise dig dette skønne enderækkehus, så ring allerede i dag på 2880 2860.