Tinghøjvej 42, 4. 2., 2860 Søborg

Indflytningsklar og veldisponeret ejerlejlighed med udsigt til grønne omgivelser bag Søborg Hovedgade

Total nyrenoveret og istandsat 2-værelses ejerlejlighed med stor solrig altan beliggende i rolige omgivelser bag Buddinge Centret tæt på indkøb og offentlig transport.
Lejligheden:Lejligheden (oprindelig 1-vær) har gennemgået en større renovering/istandsættelse med nyt hvidt Svanekøkken med komplet nyt vand, afløb og el-installationer, nye Siemens hårde hvidevarer bestående af integreret opvaskemaskine samt køle- og fryseskab, ovn og emhætte, nye askeparketgulve, ny el-tavle, nyt sanitet på badeværelset, nye rør og bruser. Desuden er der nymalet overalt.
Lejligheden består af entré med to indbyggede skabe, brusebadeværelse med separat bruseniche, soveværelse, stor stue/køkken i ét med et godt lysindfald fra det store vinduesparti, hvor der også er udgang til 6 m2altan i hele lejlighedens bredde. Altanen er desuden udstyret med flytbare vinduer, så den også fungerer som udestue.
Ejerforeningen:Ejerforeningen Buddinge Torv II er veldrevet med en god økonomi. I foreningen er der masser af fællesaktiviteter, f.eks. gårdmiljø, fælles vaskeri, kabel-tv, cykelparkering, p-pladser og cykelkælder. Der er kælderrum til lejligheden samt elevator i opgangen.
Området: Der er kort gåafstand til Buddinge Centret med flere indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, Fitness World, Gladsaxe Gymnasium, Gladsaxe Rådhus, bibliotek, cykelafstand til DTU samt bus- og S-togsforbindelser, hvorfra man nemt kommer til København på ca. 15-20 min.
Bemærk de lave fællesudgifter (kr. 880,84), der også inkluderer kabel-tv.
Forældrekøb tilladt.
Beliggenheden er super central. Buddinge byder på hyggelige spisesteder, gode indkøbsmuligheder og specialbutikker, eller en hyggelig gåtur til den store slikbutik. Vi siger ikke, at det er en god ide, men det smager godt. Bagefter kan man gå forbi svømmehallen og fitnesscentret, eller nogle af de mange andre aktiviteter som området tilbyder. Tæt til Fitness World, shopping, indkøb, uddannelse, kultur, S-tog, bus og hovedbiblioteket, hvis du mangler en god bog til de hyggelige sommeraftener på altanen. Tæt til flere gode uddannelsesmuligheder og næsten alle muligheder for transport, du er tæt til Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, 8 busser, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Du kommer således nemt til indre by og hele Storkøbenhavn. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.

Mulighed for hurtig overtagelse - skal opleves!
Ring til ejendomsmælger Daniel Hansen på 2880 2860 for en fremvisning