Dalstrøget 122, 4., 2870 Dyssegård

Eftertragtet lejlighed med stor lukket altan

Nu udbydes denne store flotte et-værelses lejlighed med dejlig lukket altan.

Beliggenheden er perfekt. Den ligger i et stille område med en pragtfuld udsigt både fra den store stue og den dejlige altan. Den gode udsigt sørger også for at du er dejlig privat, når du hygger i stuen eller soler dig på altanen. Altanen kan lukkes og derved bruges det meste af året. Stuens størrelse giver gode muligheder for indretning med både spisebord og sofa.

I køkkenet er der god skabs- og bordplads, med mulighed for en lille spiseplads. Det store vindue giver et vidunderligt lysindfald og en dejlig følelse af lys og luft.

I den rummelige entré er der god plads til gæsternes sko og jakker. Herfra er der adgang til det praktiske walk-in closet. Det store badeværelse er i hvide fliser, terrazzogulv, bruseniche og praktisk vindue.

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er gode parkeringsforhold. Nordre Munkegård gennemgik i 2012 - 2014 en større renovering. Blandt andet fik lejligheden nye vinduer, nyt tag og fornyet isolering.

Når du gerne vil ud... så er du i gåafstand til det hele - Søborg Hovedgade byder på indkøb, restauranter , cafe'er, shopping, fitness og meget mere. Rundt om hjørnet finder du den lokale Netto og Munketorvet byder på både bager, slagter og flere indkøbsmuligheder.

Samlet set er det den perfekte begyndelse for dig som skal studere. Gode transportmuligheder til København og Lyngby, enten med S-tog fra Vangede station til ex. Nørreport station på 14 min. eller de mange busser. Det tager 15 min på cykel til H. C. Ørested Institut/Kompleset, 20 min til Nørreport St., 10 min til Lyngby og 15 min til DTU.

Kvarteret er et af Vangedes mest attraktive, med masser af børnefamilier, gode skoler og daginstitutioner. Du er altid tæt på skøn natur, og løbeturen klares "let" i Nymosen eller om Gentofte Sø. Til de daglige indkøb, byder området ved Vangede Bygade på det meste, også specialbutikker, cafeer og hyggelige restauranter.

Området har gode transportmuligheder, med både S-tog fra Vangede station og fine busforbindelser. I bil er der mange muligheder, Lyngbyvejen åbner for turen til København, eller de små veje ud mod vandet, og en tur op af strandvejen.

Der må holdes 1 hund, men man skal have tilladelse fra ejerforeningen. Det koster en hundeafgift på 350kr. årligt.

Kabel-TV (Grundpakken) er indeholdt i fællesudgifterne.

Ejendommen er opført af tømrermester Aage V. Jensen. Den består af 11 boligblokke med i alt 496 lejligheder. Der er desuden 3 erhvervslejemål, 66 garager og 70 kældre (ud over lejlighedernes pulterrum). Boligblokkene består af 3 høje blokke, "højhusene", med 7 etager hver og 8 lave blokke i fire etager. Tre af de lave blokke har en sidefløj i to plan med lejligheder i stuen og på 1. sal.

Nordre Munkegård gennemgik i 2012 - 2014 en større renovering. Boligblokkene fik udskiftet tagene, isoleringen på lofterne blev fornyet og murværk med mere blev gennemgået og repareret i nødvendigt omfang. Desuden blev alle vinduer, altandøre og en del lette facadepartier udskiftet sammen med hoveddøre ud mod svalegange. Herudover blev en del af varmeanlægget fornyet. Erhvervsbygningerne fik foretaget reaparationer af træværk og facader.

Ring allerede i dag og bestil en fremvisning.