Søborg Hovedgade 205, 1. 4., 2860 Søborg

Flot lejlighed med en dejlig altan og skøn beliggenhed

Parker bilen ude foran den nydelige ejendom fra 1964, som præsenterer sig super flot med en rød murstensfacade, drej nøglen om i nr. 205 og tag med os op på 1.sal, hvor denne hyggelige lejlighed strækker sig over 81m2.

Entreen byder velkommen med hvide vægge og flotte gulve, som leder jer direkte ind i hjertet af boligen, nemlig den store stue. Her samles venner og familie til hyggelige stunder, imens solens stråler bader rummet i et behageligt lysindfald, og når vejret tillader det, kan I bevæge jer ud på den sydvendte altan, hvor livet nydes under åben himmel og hvor stjernerne betragtes i de sene aftentimer. Når aftenen falder på afsluttes dagen på bedste vis på det nydelige badeværelse, hvor badekarret indbyder til en afslappende stund efter en lang dag, inden natten tilbringes helt uforstyrret i et af lejlighedens to soveværelser.

Ligesom resten af boligen tager køkkenet sig flot ud, det er nyt og indrettet med hvide facader, som står i perfekt kontrast til den mørke bordplade, og hvis I ikke allerede har en passion for gastronomi så får I det nu. Det er nemlig en fornøjelse at tilberede et måltid over induktionskogepladerne, og bedst af alt, så er der plads til at indrette en hyggelig spisekrog i køkkenet, det perfekte opholdssted når morgenkaffen skal nydes i fred og ro.

Lejligheden er en fornøjelse i sig selv, men nabolaget sætter prikken over i'et. Her kan I slentre ned ad det hyggelige handelsstrøg, hvor duften af friskskårede blomsterbuketter fra blomsterbutikken rammer jeres næse, imens tøjbutikkerne lokkerne med skønne klæder og dagligvarebutikkerne både byder på økologi og gode tilbud. Bussen holder lige ude foran jeres dør, og når I trænger til storbystemning, så tager den jer direkte ind til Københavns pulserende byliv på ganske kort tid. Den centrale beliggenhed giver dig Buddinge Centret med shopping og indkøb, flere forskellige uddannelser, hovedbiblioteket og telefonfabrikkens kulturelle tilbud. Loppemarked ved rådhuset, træningscenter og mange fritidsaktiviteter. Her er alle muligheder for transport, du er nær Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.

Her kombineres en charmerende bolig med en misundelsesværdig beliggenhed.

Denne lejlighed må I bare opleve!